Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

2022-re ez nyilvánvalóan meg fog történni, szerinte.

Persze nincs annyira a felszínen, de természetesen továbbra is téma Lewis Hamilton szerződése, amit mindössze egy évre, azaz az idény végéig sikerült meghosszabbítani – akárhogy magyarázkodhat a Mercedes, ez akkor is furcsa.

Ráadásul a Mercedesnél nemcsak Hamilton kontraktusa jár le 2021-ben, de a csapattárs Valtteri Bottasé is, sokak, többek között a McLaren nagyfőnöke, Zak Brown szerint is sorcsere jöhet a címvédőnél, ráadásul ő – akit nyugodtan mondhatunk bennfentesnek – is azon a véleményen van, hogy...

Brown szerint Hamilton idén megnyeri a nyolcadik világbajnoki címét, ezért már nem lesz miért maradnia. Russell pedig a Mercedes saját nevelésű versenyzője, aki már bizonyított is (Hamilton helyén a tavalyi Szahíri Nagydíjon), így több mint kézenfekvő megoldás lenne – neki a szerződése ráadásul éppen a szezon végén fut ki a Williamsnél –, míg Verstappen ugyan 2023-ig kötelezte el magát a Red Bull-lal, ám van egy záradék a kontraktusában, amelynek értelmében korábban is leléphet – ez már nem is nyílt titok, hanem tudott dolog.

(Forrás: Autosport, fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.