Egy veterán Land Rovert is lehet még stílusosabbá tenni

A Land Rover egy ideje már leállt a klasszikus Defender gyártásával, de még mindig születnek újabb változatok belőle, mint ez a stílusosan modernizált egyedi példány.

A holland Niels van Roij nevét akkor hallottuk a legutóbb, amikor shooting brake változatot tervezett a Rolls-Royce Ghostból és a Tesla Model S-ből.

Most is egy stílusos alkotás fűződik a nevéhez, a Heritage Customs műhelyében elkészült Land Rover Defenderről van szó. Nem a legújabb modellről, hanem arról a klasszikusról, amit már évek óta nem gyártanak.

A háromajtós terepjáró ikonikus formáját nagyban feldobja a speciális fényezés, ami mindig más színben játszik attól függően, hogyan süt rá a nap. A karosszériát alumínium elemekkel és teljesen LED-es világítással szerelték.

A veteránkorú Land Rover utasterét is felújították, az eredetileg célszerűnek szűnt belsőt bőr és Alcantara borítja. Még a hátsó üléseket is, amelyek ebben az autóban tulajdonképpen padok a csomagtérben, ennek a padlóját tömörfával rakták le.

Az ára pedig egy új modellel is felveszi a versenyt, az egyedi példány 79 500 euróba került a vevőjének, ami 28 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.