Minden idők legnagyobb Subaruját mutatta be a minap a japán gyártó. Az autót, ami nagyobb, mint egy Q7-es, Los Angelesben leplezték le, és minden bizonnyal ott is lesz rá a legnagyobb kereslet.

A Subaruról biztosan a bokszermotor és a raliban elért sikerek jutnak eszedbe, pedig a saját útját járó kicsiny japán gyártó terepjárókat is készít. Ilyen a Forester, és ilyen volt a Tribeca is, amit 2005-ben mutattak be, de finoman szólva sem volt sikeres, méghozzá nagyon egyszerű okból. Mutatjuk is, hogy nézett ki, és rögtön megérted.

A Tribeca sorsán a két évvel későbbi ráncfelvarrás sem sokat segített, onnantól inkább egy Chryslerre hasonlított az autó, egyébként is főleg az Egyesült Államokban és Ausztráliában vették. Néhány éve csendben kikopott a kínálatból, de a helyzet hamarosan megváltozhat, mert a Subaru bemutatta egy új SUV prototípusát. Ezt itt:

A Viziv-7 Concept nagy. Nagyon nagy. Hogy megértsd, mekkora, eláruljuk, hogy 5,2 méteres hosszával, 2,02 méteres szélességével és 1,83 méteres magasságával nagyobb, mint egy Audi Q7-es. Az utastérben természetesen három sorban hét ülés kapott helyet, ahogyan ebben a kategóriában megszokott.

A formája pedig elég dögös, hiszen határozott vonalak, morcos tekintet, széles sárvédők és masszív arányok jellemzik. Ha megvalósul, akkor a Tribeca utódja lehet, és főleg a tengerentúlon lehet sikeres. Olyan konkurensekkel kell megküzdenie, mint az újonnan bemutatott Volkswagen Atlas, illetve a japánok közül a Mazda CX-9, Honda Pilot és Toyota Highlander.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Óriási képernyővel jön ez a kínai elektromos autó

További cikkeink a témában