A Cybertruck lehet, hogy még csak prototípus, de működőképes, és erre a legjobb bizonyíték, hogy maga Elon Musk szaladt el vele vacsorázni. A futurisztikus Tesla még mindig elég szürreális látvány a forgalomban.

Sokan vádolták Elon Muskot azzal, hogy a Tesla következő típusaként bemutatott Cybertruck még csak prototípus, legalábbis a futurisztikus formájából erre lehet következtetni, de a legjobb cáfolatot maga a Tesla vezére szolgáltatta. A minap ugyanis a Cybertruck egyetlen példányával ment el vacsorázni a malibui Nobu étterembe, és ezt többen is megörökítették.

Jó kérdés, hogy a visszapillantó tükrök nélküli, és szériának nem nevezhető abroncsokkal hogyan mehet forgalomba a Cybertruck,

de erre is megvan a válasz. A Teslára az autógyár saját próbarendszáma került, amit a tesztelés alatt álló prototípusokon használnak, és végül is nincs sok különbség közte, hogy Musk vagy egy mérnöke vezeti az autót.

codysimms on Twitter

Cybertruck in the wild near LAX

A Cybertruck mindenesetre elképesztően feltűnő jelenség a hétköznapi forgalomban, és egyben hatalmas darab is. Még Musknak is szoknia kell a méreteit, ugyanis az étteremből lendületesen kikanyarodva egyszerűen elsodort vele egy bóját.

GuruLeaks on Twitter

Who's driving @ElonMusk or the Auto-Pilot? $TSLA https://t.co/xvmyHPG8Ol

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Igazi atomvillanás a Mercedes-AMG S 63