Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még úgy is, hogy senki nem vesztette életét, ami igazi csoda.

Sophia Flörsch horrorbalesetet szenvedett az F3 utcai pályás Makaói Nagydíján. Nem tudni pontosan, hogy mi történt, a felvételen csak az látszik, hogy a 17 éves pilótanő több méter magasan repülve érkezik meg autójával egy kanyarba, majd hatalmas sebességgel a védőkerítést átszakítva a kameraállásba csapódva érkezik meg az ott álló pályabírók és fotósok közé.

Az egészen vérfagyasztó balesetben hatan megsérültek. A kórházba szállítás során minden érintett magánál volt, egy szűkszavú hivatalos közlemény szerint a legnagyobb sérülést elszenvedő Flörsch létfontosságú életjelei stabilak, de gerince eltört.

Flörsch egyébként üzent a balesetet követően: jól van, hétfőn pedig műteni fogják.

Sophia Floersch on Twitter

Just wanted to let everybody know that I am fine but will be going into Surgery tomorow morning. Thanks to the @fia and @hwaag_official @MercedesAMGF1 who are taking great care of me. Thanks to everybody for the Supporting messages. Update soon.

A felvételt tényleg csak erős idegzetűeknek ajánljuk:

Javier Murube on Twitter

Sophia Floersch, voló #MacauGP #F3 https://t.co/0y1zDNywlh

Innen is borzalmas, kész csoda, hogy megúszta:

Hong Kong Free Press on Twitter

JUST IN: Video - Six injured in Macau Grand Prix horror crash https://t.co/zNPB6S6UdZ @sophiafloersch #macaugrandprix Clip: Vongernation, via YouTube. https://t.co/qMcUO4q8rW

(Fotó: Twitter)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.