A horgászoknak és solymászoknak készült kivitel után a Bentley előállt a Bentayga vadászoknak szánt változatával is. A csomagtartóban minden olyan felszerelés elfér, amire ehhez az elfoglaltsághoz szükség lehet.

Szívesen ad ötleteket a Bentley azoknak, akik nem tudják elképzelni, mi mindenre lehet jó egy Bentayga. A luxusterepjáróból láttunk már eleve horgászoknak és solymászoknak szánt kivitelt, most pedig itt a vadászok számára készített változat, amit szintén az egyedi modellek építésére szakosodott Mulliner műhelye épített meg.

A Field Sports kivitel csomagtartójában van a lényeg, egy olyan elegáns tároló, amiben éppúgy helye van a távcsőnek és a lőszereknek, mint az italos készletnek és a humidornak. Az 1814-ben alapított James Purdey & Sons gyártja a legjobb londoni vadászpuskákat, amiből a hátsó ülések között lévő, bőrrel bélelt tárolóba lehet tenni kettőt.

A Bentayga pedig közben ott tudott lenni a világ leggyorsabb SUV-jainak listáján is, a 6 literes W12-es modell ugyanis 300 km/órás sebességre is képes.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában