Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eddig csak ruhákat és kiegészítőket kaphattál Tommy Hilfigertől, de most a divatmágnás saját Ferrari Enzóját is megveheted, ami egyszerűen tökéletes állapotban van.

Még a bemutatása után több mint egy évtizeddel is nagy feltűnést kelt egy Ferrari Enzo, ahol megjelenik, hát még akkor, ha eladó is a példány. Most a széria egy különleges darabját bocsátják árverésre, ez a 2003-ban gyártott szuperautó ugyanis Tommy Hilfiger saját autója volt. A divatmágnás a jelek szerint nem ezzel járt dolgozni, hiszen csak 3622 mérföldet mutat a számlálója, vagyis még hatezer kilométert sem tett meg vele.

Pedig bárhová gyorsan odaért volna vele: 6 literes V12-es motorja 660 lóerős, amivel 3,2 másodperc alatt gyorsul százra. Az Enzóra az RM Sotheby’s januári arizonai árverésén lehet lecsapni, 3-4 millió dollár közötti árat tippelnek rá, és ennél már csak egyre értékesebb lesz az autó. Eredetileg is csak 399 példányt gyártottak belőle, plusz egyet a pápának, de ma már nincs ennyi, jó néhányat időközben összetörtek belőle.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.