George Russellnek a legjobb kell neki, meg is nevezte.

George Russell 2019-ben mutatkozott be a Williamsnél, ahol két csapattársat fogyasztott el Robert Kubica és Nicholata Latifi személyében, majd a Mercedeshez szerződött a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton mellé, akivel a 2025-ös idény végéig egészen biztosan egy csapatot fog alkotni:

Nemrég a Canal+ arról kérdezte a Forma–1 egyik legnagyobb tehetségének tartott fiatal pilótát, hogy kit választana következő csapattársának (Lewis Hamilton visszavonulása után), és miért azt a bizonyos személyt?

„Max Verstappent választanám. (...) A legjobbakkal akarsz szembeszállni, és a legjobbaktól akarsz tanulni, (...) és most nyilvánvalóan Max a csúcs.”

Russell elmondta, hogy nagyon örül annak és szerencsésnek érzi magát, hogy a most 38 éves Hamilton csapattársa lehet, a mellette eltöltött 18 hónap alatt többet ugyanis nemcsak közvetlen közelről tanulmányozhatta egy többszörös világbajnok erősségeit, de rengeteget is tanult saját magáról.

(Forrás: Crash.net, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Verstappen elárulta, melyik pilótát próbálta meg elcsábítani, hogy csapattársa legyen a Red Bullnál

Nehéz lenne Max Verstappen mellett egy másik nagyágyút elképzelni, pláne egy olyan csapatnál, amit a holland köré építettek, nem?

Lando Norris elárulta, mi kell egy tökéletes F1-rajthoz

Mert a jó start gyakorlatilag a futam legfontosabb, legkritikusabb része.

Pérez elárulta, mennyire nehéz Verstappen csapattársának lenni

„Meglepő”, ezt „nem is gondoltuk volna”.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés