Nehéz lenne Max Verstappen mellett egy másik nagyágyút elképzelni, pláne egy olyan csapatnál, amit a holland köré építettek, nem?

Az elmúlt időszak slágertémája, hogy a Red Bull kire fogja lecserélni Sergio Pérezt szerződése 2024-es lejárta után – már ha idő előtt nem küldik el a mexikóit. A pletykák számos nagyágyú nevét bedobták már, köztük az F1 egyik legnagyobb tehetségének tartott Lando Norrisét, aki történetesen Max Verstappen jó barátja.

A harmadik világbajnoki címére hajtó holland a Sky Sports Italynak elárulta, hogy már beszéltek a McLaren 23 éves pilótájával:

„Beszéltünk már vele erről, de hosszú időre elkötelezte magát a McLarenhez. Meglátjuk, mi lesz a jövőben.”

Norris szerződése a 2025-ös idény végén jár le, vagyis nem mostanában. És bár az utóbbi időben látványosan javult a McLaren teljesítménye, nem valószínű, hogy egyhamar bajnoki címre esélyes lehet a csapat, így pedig az is kérdéses, hogy a fiatal brit a maradás mellett dönt-e.

Ugyanakkor a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko nemrég világossá tette, hogy nem szeretik, ha két első számú pilóta van a csapatnál, ez pedig megnehezítheti a már-már toppilótának számító Norris lépését.

A Red Bull elmondta, kit tudna és kit nem tudna Verstappen csapattársának elképzelni a jelenlegi mezőnyből

Helmut Marko árulta el, miként vélekednek a Red Bullnál arról, hogy két toppilóta legyen egy csapatban.

Akárhogy is, nehéz lenne Verstappen mellett egy másik nagyágyút elképzelni, pláne egy olyan csapatnál, amit a holland köré építettek.

(Forrás: Planetf1.com, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Pérez elárulta, mennyire nehéz Verstappen csapattársának lenni

„Meglepő”, ezt „nem is gondoltuk volna”.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Kicsi a Porsche, de erős

Lemondásra szólították fel a Red Bull-csapatfőnök Chris Hornert

További cikkeink a témában