Már a tavalyi karácsonyra is szórakoztató videóval jött ki a londoni veteránautó-kereskedő Girardo & Co, most pedig elkészültek a folytatással, amiből megtudod, hogy hiába gyorsak, miért nem jók ajándékszállításra a Lancia legendás raliautói.

Ha az utolsó pillanatra tartogattad a fenyőfa beszerzését, akkor legalább olyan ütős autóval érdemes nekivágni az erdőnek, mint amilyen a Lancia 037. A több mint háromszáz lóerős versenygép Henri Toivonen autója volt a rali-világbajnokság hírhedt B-csoportjában, és az ehhez hasonló legendák értékesítésével foglalkozó londoni Girardo & Co már a tavalyi karácsonyra is szemet és fület gyönyörködtető videót forgatott arról, milyen lenne ezzel az autóval a karácsonyfáért indulni.

Persze egy fenyőt szinte bármelyik autóra fel lehet dobni, de idén megjött a film folytatása, amiben jó ötletnek tűnik az ajándékokért is a 037-tel menni.

Amikor kiderül, hogy egy középmotoros versenyautónak nem igazán van csomagtere, egy másik Lancia-álomautó, a Delta Integrale képében érkezik a segítség. A megoldást végül egy harmadik, szintén Martini-festésű olasz gép hozza el a rövidfilmben.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Fantasztikusan szól Gordon Murray versenygépének 12 ezer fölé forgó V12-ese

Rockabilly és cyberpunk hotrodok érkeznek Budapestre

További cikkeink a témában