Megcsinált kilenc Gymkhana részt, és most egészen új terepre tévedt Ken Block, aki ezúttal egy sivatagi off-road pályán csapatja egy 600 lóerős Ford Fiestával, és a filmből ezúttal sem hiányoznak a lélegzetelállító manőverek.

Felmerülhetett benned a kérdés, hogy Ken Block mi újat tud mutatni, miután több várost és kikötőt is végigautózott már különböző Subarukkal és Fordokkal, de a népszerű volánzsonglőr a Gymkhana kilenc része után is ki tudott találni valamit. Az új videó neve Terrakhana, és ezúttal nem aszfalton, hanem sivatagi homokban száguld a Fiestával.

Az eltérő terep miatt ezúttal nem volt szükség olyan precíziós vezetésre, mint a szűk raktártelepeken, a nehézséget inkább a saját maga által felvert por okozta, amiből bőven jutott a kabinba is.

Ilyen pályára kiváló választás volt a Fiesta ralikrossz-változata, aminek 600 lóereje Ken Block szerint szinte már sok is a laza talajra, ahol a nagy rugóutak és a bütykös terepgumik nagyon is jól jönnek. A helyszín a Swing Arm City, egy látványos off-road pálya Utahban, ezért nemcsak Ken Block mutatványait, hanem a tájat is csodálhatod.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon