A Lamborghini tanulmányautóként már bemutatta a Huracán off-road változatát, és most ismét elővették a témát, ami azt sejteti, hogy gyártásba kerülhet a Sterrato.

Az Urus bemutatásával a Lamborghininek is lett szabadidő-terepjárója, de hamarosan nem ez lesz az egyetlen modelljük, amivel nyugodtan elhagyhatod az épített utat. A Huracán off-road változata 2019-ben már megjelent tanulmányautóként, és hamarosan gyártásba is kerülhet a megemelt futóművel és terepgumikkal szerelt sportautó.

Úgy tűnik, hogy ha limitált szériaként is, de a Lamborghini gyártásba küldi a különleges Huracánt.

Az izgalmas előzetes alapján a hajtáslánc nem változik, a 640 lóerőre képes V10-es motor természetesen mind a négy kereket hajtja. A műanyag védőburkolatokkal és kiegészítő fényszórókkal a Huracán Sterrato megjelenése is elég dögös lesz.

Terepjáró sportautó?

Nem ez lenne az első terepjáró sportautó, a Porsche ugyanis már a nyolcvanas években meghódította a Párizs-Dakar-ralit a 911-essel, és a kilencvenes évek különlegessége volt a francia Aixam által gyártott Mega Track, amit a Mercedes SL-ből származó 6 literes V12-essel szereltek, és a hasmagasságát 21-ről 33 centiméterre lehetett növelni.

Ez is érdekelhet:

Ez a 19 éves srác raliautóvá alakította a Lamborghinijét

800 lóerős lett a bukókeretes Huracán.

Földútra való a Lamborghini Huracán legújabb változata

Off-road változatban is itt a 640 lóerős sportautó.

Tecnica néven itt a Huracán kevésbé extrém csúcsmodellje

Újabb hátsókerék-hajtású sportautót mutatott be a Lamborghini.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában