Nem csitul a Chris Horner személye körül kialakult botrány, sőt.

Bár a Red Bull független jogász által lefolytatott belső vizsgálata tisztázta Chris Horner csapatfőnököt a zaklatási botránya vádjai alól, a Bahreini Nagydíj versenyhétvégéjének pénteki napján (ismét) robbant a bomba. Ugyanis egy névtelen e-mail címről az F1, az FIA, az F1-es csapatfőnökök, valamint a versenyhétvégékre állandó akkreditációval rendelkező médiamunkatársak, kaptak egy Google Drive-fájlra mutató linket, ami Horner állítólagos viselkedését bizonyító dokumentumokat tartalmaz.

Bár tisztázták, mégis komoly bajba kerülhet Chris Horner, és a Red Bull is

Amennyiben valódiak a Chris Horner botrányával kapcsolatos kiszivárgott bizonyítékok, akkor van miért izgulnia a csapatfőnöknek és a Red Bullnak is.

Az FIA elnöke, Mohammed bin Szulajm kijelentette, hogy „az ügy árt az F1-nek, és káros emberi szempontból is”, Max Verstappen édesapja, Jos Verstappen viszont ennél sokkal határozottabb véleményt fogalmazott meg:

„Addig feszültség lesz, amíg ő a helyén marad. A szétszakadás veszélye fenyegeti a csapatot. Ez így nem mehet tovább. Az áldozatot játssza, miközben ő maga a probléma okozója.”

Amikor az idősebb Verstappennek felvetették, hogy ő állhatott a kiszivárogtatás mögött, határozottan elutasította azt: „ennek semmi értelme. Miért tennék ilyet, amikor Max olyan jól teljesít itt?”

(Forrás: Racingnews365.com, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Demoralizáló szezonnyitó: Verstappen és a Red Bull már az első futamon leiskolázta a mezőnyt

Max Verstappennek és a Red Bullnak is sikerült átmentenie a világbajnoki formáját 2024-re.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Brutális elektromos pályagéppel rukkolt elő a Škoda

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés