Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Red Bull alapítója szerint a fiatal tehetség karrierje Sennáéhoz lesz hasonlítható.

A spanyol újságnak, a Marcának adott nyilatkozatában az osztrák elismerő szavakkal illette Max Verstappent, akiről hiába lehet már most látni, hogy hatalmas tehetség, bőven tartogat még meglepetéseket. Azt is mondta, hogy simán össze lehet hasonlítani Ayrton Sennával.

„Ha megnézzük, hogy mennyire egy természetes tehetség, mennyi mentális ereje van és milyen elszánt, akkor azt tudom mondani, hogy Sennához hasonlít.”

„Már csak annyit kell tennie, hogy továbbra is ilyen teljesítményt nyújt éveken keresztül, és a végére beforr majd teljesen.”

Mateschitz szerint azonban nem szabad elfelejteni azt sem, hogy Carlos Sainz mekkora tehetség, és szerinte az olasz csapat nem hozza ki a maximumot a pilótából.

„Carlos egy nagyon jó sportember, jó a személyisége és nagyon tehetséges. Az az egyetlen baj, hogy Max és Daniel már nálunk versenyzik, ő pedig sokkal jobb, mint amit a Toro Rosso tud neki nyújtani. Carlosnak még egy évig a kisebb csapatunkban kell maradnia, mert a tehetsége sokat segít a csapatnak.”

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.