Nem Mick Schumacher az.

Kimi Räikkönen 41 évesen is az F1 mezőnyének a tagja, azonban egyelőre nem tudni, hogy jövőre is az marad-e, ugyanis korából adódóan – ahogy az elmúlt szezonokban, úgy most is – bizonytalanság lengi át helyzetét.

A pletykák arról szólnak, hogy az idény végén Kimi elbúcsúzik az F1-től, ami ha tényleg bekövetkezne, akkor jelenlegi csapata, az Alfa Romeo egy pilótával mínuszba kerülne. Persze több jelölt is lenne a helyére, ott van például:

A svájci Blick szerint ugyanakkor Räikkönen helyére nem Mick Schumacher érkezhet, hanem Valtteri Bottas – nagyon úgy tűnik, hogy a finnel nem fog hosszabbítani a címvédő, ülését a Mercedes saját nevelésű pilótája, az F1 egyik legnagyobb tehetségének tartott George Russell kaphatja meg.

A neves F1-es újságíró, Joe Saward is arról írt, hogy „Bottas valószínűleg az Alfa Romeónál fog kikötni”, a márkatulajdonos ugyanis mindenképpen egy neves és tapasztalt versenyzővel szeretné pótolni a távozó Kimit – azt pedig ugye tudjuk, hogy a Ferrari már nem szólhat bele az Alfa Romeo pilótafelállásába.

Eközben...

Eltiltanák Hamiltont a Verstappen-incidens után

Megérdemelné a hétszeres világbajnok?

A Red Bull elárulta, mennyibe kerül, hogy Hamilton falba küldte Verstappent

Idén már él a költségvetési sapka, így ez a jelentős összeg különösen fájó lehet a Red Bullnak.

Hamilton reagált a kórházba juttatott Verstappen üzenetére

Verstappen tiszteletlennek és sportszerűtlennek nevezte Hamiltont, aki válaszolt is neki.

(Forrás: Blick, Motorsport, fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kegyetlen próbát áll ki a Bentley pazar luxuskupéja