Gusztustalan poénja után népharag zúdult az F1-es szakértőre.

Igenis vannak olyan dolgok, amikkel nem illik viccelni, amiken nem illik poénkodni. Ilyen például Michael Schumacher állapota. Nem így gondolta viszont Antonio Lobato Formula–1-es szakértő, amikor egy spanyol sportműsorban a Japán Nagydíjon történtek elemzése során szóba hozta a legendás német nevét.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett. A német legenda kilenc hónapig feküdt kórházban, és miután több életmentő agyműtét és mesterséges kóma után felébresztették, állapota lassú javulást mutatott. Ennek is volt köszönhető, hogy 2014 őszétől kezdve már a család svájci otthonában ápolják, azóta pedig szinte semmit nem tudni állapotáról, a család ugyanis érthetően teljes hírzárlatba burkolózott.

Az ominózus műsorban a Red Bull idei dominanciája kapcsán az egyik műsorvezető azzal viccelt, hogy reszkethet a Red Bull főtervezője, Adrian Newey tervezőzseni, mert mindjárt Lobato fog véleményt formálni. Erre ez a pöcs azt találta mondani, hogy

„reszkessen Michael! Vagyis ő már nem reszket”.

Ízléstelen megnyilvánulása után népharag zúdult Lobatóra, aki aztán egy több mint ötperces videóban kért bocsánatot, amiben többek között ez hangzott el:

„Hibát követtem el, túl messzire mentem, nagyon rosszul fogalmaztam. Nem akartam viccelődni Michael Schumacher egészségi állapotán, nem állt szándékomban gúnyt űzni belőle. Bocsánatot kérek mindenkitől, akit megsértettem.”

Róla van szó:

Ő az ott középen, a kopasz

(Forrás: The Sun, fotó: Getty Images) 

Ez is érdekelhet:

Komoly zűrzavart okozhat az F1-ben, ha Hamilton helyett Massát kiáltják ki 2008 világbajnokának

A Mercedes szerint szappanopera a Massa-ügy, de érdeklődve figyelik Lewis Hamilton Max Verstappennel szemben elbukott vb-címe miatt is.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában