A gyermeki kreativitás tényleg határtalan, úgyhogy a formán nincs is mit csodálkoznunk. Inkább az ritka, hogy ténylegesen formát is öltenek ezek a rajzok. A Vanda Electric egyszerre komikus, aranyos, torz és nagyon zöld.

A "Motochimp" névre keresztelt járgány a Vanda Electirc kétkerekű, kibocsátásmentes városi szörnyetege, ami egyszerre állati szórakoztató és egyedi stílusú. A cég a közlekedés teljesen új perspektíváját ígéri a jövőbeli vásárlóinak, amivel nehéz lenne vitatkozni. Egész konkrétan olyan érzés lehet ezen a mocin ülni, mint gyerekkorunkban a játékmotoron.

A motor gyorsan, akár egy óra alatt feltölthető egy szimpla hálózati csatlakozóval, és fullra töltve kb. 60 km-t képes megtenni.

Az elektromos hátsó kerékagy motor egy lítium akksiból meríti az erőt, és simán felgyorsítja a Motochimpet 30 km/h sebességre.

A  vázat tényleg egy 10 éves lány rajza adta, így inkább hasonlít egy repesztő, kétkerekű bőröndre, mint egy motorral - de az biztos, hogy ez a forma nagyon eredeti és rendhagyó.

A motor elég sok szempontból személyre szabható, a színskála is széles és nagyon vidám, szóval szeretnivaló az egész, úgy ahogy van. Az induló ára 2000 dollár körül alakul, és először - hol máshol, mint - Japánban lesz kapható, majd Ázsiában, az Egyesült Királyságban és végül egész Európában.

(via Vanda Electric)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Gyönyörű ez a Jaguar E-Type, és teljesen elektromos

Corvette-motorral dobták fel ezt a klasszikus Range Rovert

További cikkeink a témában