Különleges fényezésű autót készített a Porsche egyedi igényeket kidolgozó részlege, a hét színt megmutató 911-es még az Exclusive Manufakturnál is igazán ritka jelenség.

Amíg korábban az európai gyártók az öreg kontinensen túl Amerikát szerették volna meghódítani, addig mostanra egyértelműen a világ közepe keleti irányba tolódott. Ez a hatás meglátszik a legtöbb autó formatervén és olyan fontos mérföldköveket is megünnepelnek, mint a márka bevezetése Thaiföldön.

Ennek örömére hét jellegzetes színű Porsche 911 Carrera GTS-t alkottak.

Ha valaki a hét minden napjára szeretne egy 911-est, akkor ez egy nagyszerű ötlet lehet, így véget vetne a nehéz döntéseknek, a tanácstalanul garázsban toporgásnak. Igaz, ez csak nagyon kevesek problémája, továbbá a thai kultúrában a hét napjainak színei megkönnyítik ezt is.

Minden naphoz tehát tartozik egy szín, így a hétfőhöz a sárga (Signalyellow),  keddhez a rózsaszín (Rubystar), a szerdához a zöld (Signalgreen), a csütörtöké a narancssárga (Pastelorange), a pénteké pedig a kék (Rivierablue). A szombat a lilát (Ultraviolet), a vasárnap pedig a pirosat kapta (Firered).

Ezen kívül a Carrera GTS modelleken alapfelszereltségű Turbo S központi anyás felniket és a belső díszítőelemeket is a karosszéria színére fényezik, valamint 30 Years Porsche Thailand Edition plakett fedezhető fel ezeken a 911-eseken.

Egyetlen különleges autó azonban mind a hét színt magán viseli, melyet a Porsche fényezőmesterei kézzel vittek fel a karosszériára.

Nagyszerű választás a 911 Carrera GTS, hiszen a mindennapi használhatóságot kombinálja a versenypályára is tökéletesen alkalmas sportossággal. A GTS 3,0 literes, hathengeres biturbó bokszermotorja 480 lóerős és 570 Nm nyomatéka van, amivel kézi váltós 4,1 másodperc alatt, a 8 sebességes, duplakuplungos automatával szerelt, hátsókerekes GTS pedig 3,4 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre.

Ez érdekes lehet:

Nincs túlzás, csak a lényeg – Porsche 911 Carrera T

Nem ez a leggyorsabb vagy a legerősebb 911-es, de a Carrera T mindig az egyik legigazibb Porsche.

Ahová a Porsche 911 Dakar megy, ott nincs szükség utakra

Emelt hasmagassággal, ralis beállításokkal és terepgumival ront rá a járatlan utakra a Porsche 911 Dakar.

Hűséges ügyfeléről nevezett el színt a Porsche

Essmannék nem egy Porschét vettek már.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Nem parkolt ő olyan ügyetlenül, csak nem volt rá hét percnél több ideje

További cikkeink a témában