Mindjárt kész Putyin elnöki limuzinja, és bámulatosan néz ki
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha az Egyesült Államok elnöke számára saját limuzint fejlesztenek, akkor miért ne utazhatna orosz autóval Vlagyimir Putyin is? Az ötletet évekkel ezelőtt kezdték megvalósítani, és most úgy tűnik, hogy hamarosan elkészül a legújabb moszkvai luxusautó.

Sok országban nagy presztízse van annak, hogy milyen autóval utazik az államfő, és nem újdonság számunkra, hogy az Egyesült Államok elnökének mindig saját limuzint fejlesztenek, ami nemcsak a fényűzés csúcsát jelenti, de szinte elpusztíthatatlan is. Vlagyimir Putyin néhány éve a fejébe vette, hogy a nálunk is látott Mercedesek helyett saját fejlesztésű limuzinban szeretne utazni, és az orosz luxusautó hamarosan el is készül.

A legújabb hírek szerint a limuzin átment a törésteszten, úgyhogy Putyin hamarosan birtokba is veheti. Azt mondják, annyira foglalkoztatja a téma, hogy a programjából arra is szakított időt, hogy vezesse a prototípusokat. Még nem erősítették meg, de úgy tudni, hogy

Az első képeket már korábban mutattuk róla, amiből kiderült, hogy masszívnak tűnő, tekintélyes megjelenésű autó lesz a Cortege projekt néven fejlesztett, a formájával kissé Bentley és Rolls-Royce hatású limuzin. Putyin szándéka szerint lehetőleg minél több orosz alkatrészt használnak hozzá, de

A felszereltségéről még nem tudni sokat, de nem lenne nagy meglepetés, ha a gazdagon extrázott és alaposan páncélozott limuzinban az amerikai elnöki autó mintájára lenne külön levegőellátás vegyi támadás ellenére, egyedi kommunikációs rendszer, és a legrosszabb esetre felkészülve még vérkészlet is. A tervek szerint egyterű és SUV változata is lesz, amit eleinte az állami biztonsági szervek használnak, a későbbiekben pedig bárki vehet majd belőle.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.