Szédítő lépcsőn küldték fel a legújabb Range Rovert

A mennyország kapujának is nevezik azt a lélegzetelállító sziklaképződményt Kínában, ami úgy néz ki, mintha egy másik világba nyitna ajtót. 99 kanyar és 999 lépcső vezet fel ide, és most ezt a szédítő utat mászták meg a legújabb Range Roverrel.

Szeretik a kihívásokat a Jaguar Land Rovernél, ezért azok után, hogy nemrég leküldtek egy Range Rover Sportot egy hó nélküli svájci sípályán, most egy másik példánnyal a világ egyik legmagasabb lépcsősorát mászatták meg. 999 lépcső vezet fel a Tianmen Nemzeti Parkban, Kínában ahhoz a sziklaképződményhez, amit A mennyország kapujának is neveznek.

A kormánykerék mögé pedig az egyik legtapasztaltabb kínai autóversenyzőt, Ho-Pin Tungot ültették, aki nyert már a 24 órás Le Mans-i futamon, de Formula E-ben és Formula–1-ben is vezetett.

A kihívásról készült videóból kiderül, hogy már a lépcsők aljáig vezető út sem mindennapi, 99 kanyarból áll, és van olyan látványos, mint a Stelvio-hágóra vezető út.

A tempós szerpentinre és a meredek lépcsősorra is kiváló választás volt a Range Rover Sport legújabb, konnektorról tölthető változata, amit 300 lóerős benzinmotor és 116 lóerős elektromotor hajt együttesen.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon