A Renault tudja, hogyan kell fenntartani az érdeklődést a következő modellje iránt. Most furcsa maszkolással már a gyártásba kerülő változatát mutatták meg az új elektromos Renault 5-nek, ami egyre jobban tetszik.

Attól kezdve imádjuk az ötletét, hogy gyártásba kerül a modern Renault 5, hogy a francia gyártó leleplezte a koncepcióautót 2021-ben. Az eltelt idő alatt vezethettünk eredeti és elektromos hajtásúra alakított klasszikus R5-öst, és nemrég azt is megmutatták, hogy milyen lesz a retró kisautó sportos Alpine változata.

Most újabb képeket mutatott a Renault az új 5-ösről, és a fekete maszkolás alatt már a gyártásba kerülő forma látható.

A jópofa színes kontúrok mellett is látszik, hogy az eltalált forma szinte változatlanul válik valóra. A prototípusra már a végleges fényszórók kerültek, a töltő csatlakozóját a bal első sárvédőn találjuk, a hátsó kilincseket pedig az ablakkeretbe rejtették.

Ha a részleteiből még nem is fedtek fel mindent, az már biztos, hogy nagyon mutatós, jó arányú kisautó lesz az új Renault 5. Az előszéria már készül, hatvan példányt a világ legváltozatosabb tájain és időjárásában tesznek próbára, hogy minden rendben legyen a bemutatójára, amire 2024 elején számíthatunk.

Ez is érdekelhet:

Retró stílusú elektromos autó lesz az új Renault 5

Így, ahogyan van, mehet is gyártásba!

Alpine változatban még dögösebb az új Renault 5

A klasszikus R5 Turbót idézi, de már tisztán elektromos hajtású lesz.

Jean-Michel Jarre írja az elektromos Renault-k hangját

Az elektromos BMW-k hangját Hans Zimmer írja? Akkor a miénket Jean-Michel Jarre fogja! – csaptak az asztalra a Renault-nál, és már alig várjuk, hogy halljuk az új elektromos R5-ben.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában