Az ausztrál feleslegesnek tartja a menedzser munkáját, el tudja ő is dönteni a dolgokat magának.

Mint ahogy lassan a fél mezőny, úgy Daniel Ricciardo is kapcsolatba lett hozva a Ferrari esetleges megüresedő ülésével. Míg Nico Hülkenberg és Valtteri Bottas szívesen igazolna a vörösökhöz, addig az ausztrál pilóta hűséges kíván lenni a jelenlegi munkaadójához, a Red Bullhoz. Amikor megkérdezték, hogy nem gondolkozik-e azon, hogy felvesz egy menedzsert, hogy az segítsen a döntéshozásban, elutasító választ adott.

„Van mellettem egy ügyvéd, de igazából a saját magam hozom a döntéseim. Van még pár ember, akinek a tanácsaira hallgatok, de eddig még minden egyes döntést én magam hoztam meg. De ne értsen senki félre, nem azt akarom ezzel mondani, hogy feleslegesnek tartom a menedzserek vagy cégek tanácsait, egyszerűen csak nekem nincs rá szükségem.”

„Eddig egész végig a Red Bull irányított engem, ők mondták meg, hogy mit tegyek, hogy tegyek, hová menjek. És nem érzem úgy, hogy ez szükséges lett volna ilyen szinten. Most nagyon élvezem azt, hogy egyedül dönthetek a saját sorsom felett. Persze, ebben a jelenlegi szituációban sokkal könnyebb, mert szinte akárkivel tárgyalhatok”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés