Élénk színek merész kombinációjában díszeleg a hosszú tengelytávú Rolls-Royce Ghost Expressionism a 2024-es Pekingi Autószalonon.

Európában szinte kihalt a hagyományos autószalon műfaja, Amerikában is egyre kevésbé számít rangosnak egy ilyen esemény, a világ szeme most Kelet felé néz, ezért még a Rolls-Royce is olyan egyedi kreációkkal készül a 2024-es Pekingi Autószalonra, mint a hagyományos brit elegancián túlmutató Ghost EWB Expressionism.

Fekete és fehér klasszikus kontrasztja adja az alapot a luxuslimuzin utasteréhez, melyet natúr fabetét és a lime betétek tesznek látványosan modern hangulatúvá. A Rolls-Royce Ghost EWB expresszionista hangulatát a lilába hajló kékes fényezés egészíti ki, mely a Fülöp-szigeteki Boracay feletti naplementét idézi. A kézzel festett lime színű díszcsík pedig a gazdag növényzetre és állatvilágra utal.

Két varrási technikát is alkalmaztak a Rolls-Royce kézműves mesterei az ajtókárpitokon, így összesen 104 268 öltés található a négy ajtó belsején. Fekete tetőkárpitján 520 darab fehér és 520 darab lime színű csillag alkot hullámzó mintázatot.

Ez is érdekelhet:

Most állj meg egy pillanatra, és képzeld el, hogy nagyon gazdag vagy

Ebben segít majd a Cinque Terrét idéző Rolls-Royce Phantom.

Magyar fizikus munkássága előtt tiszteleg a Rolls-Royce Cullinan

Ez a kék Cullinan az egész világnak megtanítja Kármán Tódor nevét.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Egy merőben váratlan helyre igazolhat Sainz

További cikkeink a témában