Igazán különleges összeállítású Phantommal készült a Rolls-Royce a 2024-es Pekingi Autószalonra, a nyújtott tengelytávú limuzin a Magnetism kreáció.

Modern épület körül tökéletesen rendezett kert várja a Rolls-Royce-hoz látogatókat a Goodwoodban lévő főhadiszálláson. A fák hibátlan kockára vágott lombjai és a bejárat felett lógó, püspöklila alapon arannyal megjelenő felirat mind azt a magabiztosságot sugározza, amit a Phantom is üzen. A hagyományos brit elegancia helyett azonban ezt az autót a nyüzsgő Peking ízléséhez igazították.

Bézs bőrkárpit és vastagon lakkozott diófagyökér betétek helyett ebben a nyújtott tengelytávú Rolls-Royce Phantomban modern színek és mágnesességet idéző dekorbetétek jelennek meg.

Tetőkárpitján 768 darab kéken és 576 fehéren világító csillag adja a mintázatot, melyet nyolc hullócsillag tesz izgalmasabbá.

Hátsó ülései között egy rozsdamentes acél panelen, a műszerfali galérián pedig sötétkék szaténba fehér cérnával varrva (ezen az elemen 43096 öltés van) jelenik meg a mágnesesség ihlette párhuzamos ívek. Természetes érzetű és fenntartható a hulladék fából és más anyagokból készült, nyitott pórusú betét, mely az ajtókat díszíti.

Kéttónusú fényezését az éjszakai tengerpart ihlette. A karosszéria alsó része enyhén zöldes homokszínű (Cala Luna Sand), az égboltot jelképező kontrasztot pedig a gépházfedélen, a tetőn és a csomagtérajtón megjelenő sötétkék (Kabira Blue) adja.

Ez is érdekelhet:

Extravagáns és hedonista a rózsa ihlette Rolls-Royce Droptail

Tökéletes, ritka és elképesztően drága a Rolls-Royce Droptail.

Szövetkárpittal és acélfelnivel újult meg a Rolls-Royce Phantom

A luxus alternatíváját mutatja meg a felfrissített Phantom.

Feltűnő jelenség az expresszionista Rolls-Royce Ghost

Trópusi hangulat és merészség egy luxuslimuzinban.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cseh Rolls-Royce – Škoda Superb

Ilyen az, ha az Alpine izgalmas elektromos autót alkot

„A Red Bullnál most eléggé mérgező a környezet”

További cikkeink a témában