Minden viccnek a fele igaz, pláne, ha fanyar mosollyal az arcán mondja az ember.

Max Verstappen többször említette, hogy a pályafutása talán nem lesz olyan hosszú, mint például Fernando Alonsóé vagy Lewis Hamiltoné. Legutóbb éppen a múlt hétvégi Brit Nagydíj versenyhétvégéjén utalt rá a mindössze 25 éves holland, amikor arról beszélt, hogy az egyre több futamból álló versenynaptár már túl sok kezd lenni számára, az ilyen apróságok pedig nem segíti abban, hogy hosszú távon a Forma–1-ben maradjon – jövőre már 24 versenyből fog állni a szezon:

Ezzel kapcsolatban a Mercedes fiatal pilótája, George Russell elmondta, hogy reméli, hogy Verstappen nem hagyja a 30-as évei elején a sportágat, mert ő a világ legjobb versenyzői ellen akar küzdeni, ugyanakkor fanyar mosollyal közölte, hogy szerinte mi állhat a címvédő holland  megjegyzése mögött:

„Szerintem csak azért nyafog, mert több pénzt akar. Ő a legjobban fizetett versenyző a mezőnyben, és az elért eredményei alapján teljesen jogosan az, de szerintem ez csak egy taktika a részéről, hogy a visszavonulással fenyegetőzik.”

A fiatal brit szerint a rengeteg utazás miatt mindenki számára brutális lesz a jövő évi, 24 futamból álló idény, bár azt elismeri, hogy az egyes versenyek csoportosítására tett intézkedések némileg segíthetnek enyhíteni a terheken. Összeségében pedig úgy érzi, hogy még így is kivételezettnek érezhetik magukat a pilóták:

„Állandóan hallom Max megjegyzéseit. (...) Szerintem pedig mi vagyunk a legszerencsésebb és legkiváltságosabb emberek a világon azáltal, hogy F1-versenyzők lehetünk.”

(Forrás: Planetf1.com, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Ember nem veregette meg úgy a saját vállát, mint Fernando Alonso főnöke

Szerénység, az mi? Az Aston Martin tulajdonosa azonnal lovaggá is üttetné magát.

Az FIA elnöke gyakorlatilag elküldte a francba Lewis Hamiltont

„Ez jó volt a Mercedesnek? Akkor elég tisztességes volt?”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Még mindig új autó ez a szép Ferrari 348 tb

Merész és gyönyörű a Zagato múltidéző Alpine-ja

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés