Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyre jobban érti az idők szavát a Lada: a közösségi oldalakon tette közzé új típusának előzetesét, ami az XRAY után egy újabb crossover lesz.

Nagy lépésekkel dolgozza le lemaradását a Lada, amely az európai visszatérés szervezése közben nem áll le a kínálat megújításával sem. A kimondottan formás Vesta és XRAY után még az idén egy újabb crossovert lepleznek le. Ennek előzeteseként tett közzé egy képet a közösségi oldalakon a Lada. Nem sok minden derül ki róla, hiszen a márkaemblémán kívül az X alakú frontrész díszei látszanak csak, de a jól értesültek tudni vélik, hogy egy kiskategóriás szabadidő-terepjáróról van szó.

A várhatóan Lada XCODE névre keresztelt modell a Renault Kaptur átalakításával születik, ami nem más, mint a Dacia Duster alapjára épülő crossover a nálunk is kapható Renault Captur stílusában, de annál kicsivel nagyobb méretben. Tudsz követni? A lényeg az, hogy a Lada egy újabb divatos crossover bemutatását tervezi, ami azt jelenti, hogy tényleg komolyan gondolják a visszatérést. A premier az augusztus végi moszkvai autószalonon várható.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.