Pedig tetszene egy megfizethető áron adott, sportos, könnyű, egyszerű Volkswagen-kisautó, ami a hajdani Golf GTI emlékét eleveníti fel? Itt van, mégsem kaphatod meg.

Gol GT a neve a legújabb Volkswagennek, és nem véletlenül maradt le az utolsó betű, a Gol ugyanis nem a nálunk ismert Golf rokona, hanem a német márka kisautója a dél-amerikai piacon, tulajdonképpen egy leegyszerűsített Polo. Most ennek mutatták be a sportváltozatát, ami egészen mutatósra sikerült.

Mindene megvan, aminek egy sportos kisautón ott kell lennie, a Full LED-es fényszóróktól a légterelő elemeken át a 18 colos, kétszínű könnyűfém kerekekig. A Gol GT belül is sportos hangulatú, erről az alul kiegyenesített kormánykerék és a jobb oldaltartású sportülések gondoskodnak. A motorja az új, háromhengeres 1.0 TSI, ami 125 lóerővel és 200 Nm-rel elég jól viheti a kiskocsit.

Sao Paulóban, az autószalonon még csak a prototípus mutatkozott be, a forgalmazása várhatóan jövőre indul. Le mernénk fogadni, hogy nálunk is népszerű lenne, ha megfizethető áron adnák, de a Gol GT biztosan nem jut el Európába, kizárólag a dél-amerikai vásárlók számára készült.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Buta, szőke, nagymellű nő 1300 lóerős kocsival gyorsul

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés