Nem ez az első Ssangyong-reklámja Thuróczy Szabolcsnak, és biztosak vagyunk benne, hogy nem is az utolsó. A legújabb klipekben nemcsak a koreai nyelvtudását villantja meg a színész, hanem az összes szerepet ő játssza.

Zseniális ötlet volt a Ssangyong magyarországi forgalmazójától, hogy a márka koreai származását hangsúlyozandó koreai nyelven vették fel a reklámfilmjüket, és az erre felkért színésznél jobbat nem is találhattak volna a feladatra, Thuróczy Szabolcs nem tudott hibázni a számunkra érthetetlen nyelven elmondott szerepében sem.

Az importőrnek annyira bejött a reklám, hogy most forgattak újabb hármat a Ssangyong három legfontosabb modelljéről, a Korandóról, a Tivoli Grandról és a Musso Grandról. Thuróczy Szabolcs a klipekben nemcsak a koreai nyelvtudását villantja meg, hanem még tovább megy, és szó szerint az arcát adja a márkához.

Hogy a továbbra is koreai nyelven felvett szürreális reklámklipek szenzációsak vagy kellemetlenek lettek-e ettől, döntsd el magad, miután megnézted:

Ez is érdekelhet:

Az idei Super Bowl autós reklámjaiban is tarol az elektromos autózás

Villanyautók, villanyautók mindenhol! Az elektromos mobilitási forradalom lassan bedarálja az autóipar hirdetési szegmensét is, a Super Bowlon is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Merész elegancia a Type 55-öst idéző Bugatti Chiron Super Sport

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés