Hiszed vagy sem, de ez az ék alakú műalkotás egy autó

Batman is alkudna erre a fekete járműre, ami egy holland művész alkotása, és a Countach ék alakú formája ihlette, aminek nagyon levették a felbontását.

50 éve jelent meg a Countach prototípusa, és a Lamborghini ebből az alkalomból nemcsak feltámasztotta a legendás sportautót, de a legelső példányát is újra megalkotta.

Most egy újabb jármű került elő, amihez Marcello Gandini zseniális dizájnja adott ihletet, de ezúttal valamivel elvontabb dologról lesz szó.

Az amszterdami United Nude alkotása acél csővázas szerkezetre épült, a geometrikus formájú karosszériát mindössze tizenkét darab sötétített polikarbonát panel alkotja.

A krómozott szögletes kormány és a műszerfal is retró-futurisztikus, a sebességet a két digitális kijelző egyike mutatja. A Lo-Res ugyanis önerőből képes haladni, még ha nem is gyorsan, egy 5 kilowattos elektromotor hajtja a hátsó kerekeket.

még 2016-ban, akkor a Wallpaper magazin dizájndíját is elnyerte. Két éve a Los Angeles-i Petersen autómúzeumban állították ki, most pedig a Bring a trailer oldalán lehet rá licitálni: hat nappal a vége előtt 45 ezer dollárnál tart az aukció.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.