Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csak az a lényeg, hogy ott viszont világbajnok legyen.

Max Verstappen fenekéről nemrég esett le a tojáshéj, de máris arról beszél, hogy ő többszörös világbajnok akar lenni, és ez az egyetlen célja. Azt meg kell hagyni, hogy tehetséges a srác, idén debütált, de már két negyedik helyet is szerzett, mindezt 18 évesen. A fiatalt máris összehozták a Mercedesszel és a Ferrarival is, valamint a Red Bull neveltjeként az anyacsapatnál is biztos helye van, de Verstappent nem érdekli, melyik csapathoz igazolhat majd, csak legyen minél hamarabb világbajnok.

„A végső célom nem az, hogy világbajnok legyek, hanem hogy többszörös világbajnok legyek. Ez a célom, és az, hogy ezt hol érem el, már teljesen mindegy.”

Verstappent idén megválasztották a legjobb újoncnak, pedig a csapattársa, Carlos Sainz is az első évét futotta. A holland fiatal számára azonban ez nem nagy elismerés, hiszen ő inkább azt szeretné, hogy a nagyokkal hasonlítsák őt össze.

„Hogy őszinte legyek, sosem hasonlítottam magam össze a többi újonccal, hiszen az nem is egy igazi bajnokság. Tök jó, hogy megelőztem őket, de az a célom, hogy a többieknél is többet szerezzek. A legjobbakkal kell összehasonlítanom magam.”

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.