Ha összejönne a dolog, 11 világbajnoki cím lenne egy csapatban.

A 2021-es idénytől már Aston Martinként folytatja a Racing Point, Lawrence Stroll csapattulajdonosnak hosszú távú tervei vannak az istállóval, egyértelműen győztes csapatot akar építeni. Azt pedig, hogy mennyire is komolyan gondolja az F1-es szerepvállalást, jól mutatja az is, hogy Sebastian Vettel személyében sikerült egy négyszeres világbajnokot is a csapathoz csábítani, akinek szerződéses több évre szól.

Látván Stroll komoly elképzeléseit, az Independet újságírója, Philip Duncan rákérdezett arra, nem gondolkodnak-e a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton leigazolásában – a brittel ugyanis meglepő módon csak egy évvel, azaz 2021-es szezon végéig hosszabbított a Mercedes (amit persze meg tud magyarázni a csapat), azaz Hamilton akár már az idény végén szabadon távozhat.

Stroll hozzátette, hogy jelenleg csak az idei – Sebastian Vettel és Lance Stroll alkotta – pilótapárosra és az aktuális idényre koncentrálnak.

Vannak kifejezetten reális elképzelések arról, hogy ki válthatnák Hamiltont és a csapattársát, Valtteri Bottast, aki alatt erősen inog a szék, vagyis pilótaülés:

(Forrás: Independetn, fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.