Érdekes lenne őt nem a Forma–1-ben látni, nem?

Valójában már azelőtt is kérdés volt, hogy mi lesz Sebastian Vettellel, hogy május első felében a Ferrari bejelentette (de hogy...), nem hosszabbítja meg a négyszeres világbajnok idény végén lejáró szerződést, azóta viszont ez még inkább téma lett. Jelen állás szerint a németnek még nincs csapata 2021-re, de nagyon úgy tűnik, hogy a jövőre Aston Martinná alakuló Racing Pointnál fog versenyezni.

Amennyiben ez mégsem jönne össze, még az is lehet, hogy Vettelt egy egészen más kategóriában láthatjuk majd: a hosszútávú sportautó-világbajnokságban (WEC), amennyiben élne James Glickenhaus milliárdos csapattulajdonos felajánlásával.

„Ha szeretne, Sebastian versenyezhet nálunk Le Mans-ban, biztosítunk számára egy ülést. (...) Nálam versenyezhet, én nagyon örülnék neki, viszont annyit nem tudok neki fizetni, mint a Ferrari.”

Glickenhaus szerint egyébként a Ferrari nem bánt jól, sőt, olykor kifejezetten méltánytalanul bánt a négyszeres világbajnok Vettellel.

Eközben...

Vettel elmondta, mit próbál eltitkolni előle a Ferrari

Amióta a maranellói csapat bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg Vettel szerződését, a németet már nem mindenre engedik rálátni.

(Forrás: gpblog.com, fotó: Scuderia Ferrari)

És ezt olvastad már?
200-zal az autópályán, 30-cal a faluban a 2,5 tonnás halványzöld német villanytankkal, az Audi Q8 e-tronnal
További cikkeink a témában