Vajon mi lesz így ebből?

Múlt héten jött a nagy bejelentés, miszerint Sebastian Vettel az idény végén elhagyja a Ferrarit. Már az utódja is megvan Carlos Sainz Jr. személyében. Tehát a négyszeres világbajnoknak jelenleg még nincs csapata 2021-re, de úgy tűnik, hogy ő maga abban gondolkozik, hogy vagy a Mercedes versenyzője lesz, vagy visszavonul.

A Mercedesnél Lewis Hamilton és Valtteri Bottas szerződése is lejár 2020 végén, de míg előbbi szinte biztosan hosszabbítani fog, utóbbi sorsa erősen kérdéses. Toto Wolff csapatfőnök nemrég sejtelmesen nyilatkozott: elkötelezettek a jelenlegi pilótáikhoz, „ugyanakkor nem kehet figyelmen kívül hagyni ezt a fordulatot”.

Giuliano Duchessaa szakíró szerint miközben a Mercedes anyavállalata, a Daimler határozottan szeretné leigazolni Vettelt 2021-re, Hamilton Bottashoz ragaszkodik, Wolff pedig behúzta a kéziféket az ügyben.

Giuliano Duchessa on Twitter

Il Board #Daimler sta spingendo forte per mettere #Vettel sotto contratto 2021. Toto Wolff col freno a mano tirato, Hamilton naturalmente vuole Bottas. Situazione in grande evoluzione. @SmilexTech #Mercedes #F1 #FUnoAT

Nem mindenki szerint jó ötlet Vettelt a Mercedeshez vinni:

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.