Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vannak olyan férfiak, akik ösztönösen is tudják, hogyan kell elcsavarni egy nő fejét, ám akadnak olyanok is, akiknek ez általában nem akar összejönni. Akármelyik kategóriába is tartozol, az alábbi néhány tipp biztosan hasznodra válik majd.

A Business Insider próbálta meg egy rövidke videóban összefoglalni a flörtölés tudományát, amelyet bizony mindannyiunknak érdemes elsajátítani, hiszen enélkül nagyon nehéz egyről a kettőre jutni.

Lássuk hát a főbb pontokat, amelyekre különösen oda kell figyelned, ha sikerre akarod vinni a dolgot:

1. Szemkontaktus - többször megírtuk már mi is, hogy a nők számára egy megnyerő mosoly és a szép szemek többet jelentenek, mint egy kidolgozott felsőtest. A legtöbb nő olyan férfit szeretne találni, aki már a tekintetével is le tudja venni a lábáról.

2. Testbeszéd - hihetetlennek tűnik, de egy tanulmány szerint flörtölés közben sokkal fontosabb, hogy miképpen mondasz valamit, illetve hogy a gesztusaiddal hogyan kommunikálsz, mint az, hogy éppen mit is mondasz. Ez persze nem jelenti azt, hogy össze-vissza dadoghatsz minden hülyeséget, de az tuti, hogy magabiztos fellépéssel sokat tehetsz a siker érdekében.

3. Érintés - egyértelmű, hogy a hatékony flörtöléshez hozzátartozik egy-egy finoman megejtett érintés. Ezt a nők is gyakran bevetik, szóval ha azt veszed észre, hogy időről időre megérinti a karodat, akkor az azt jelenti, hogy nagyon jó úton haladsz.

4. Tudattalan szinkronizáció - talán nem is létezik ilyen kifejezés, de valahogyan meg kellett nevezni azt a jelenséget, amikor az ismerkedés során a két ember testtartása és pozíciója öntudatlanul is harmonizálódik.

5. Visszavonulás - az egyik legfontosabb technika, hogy tudni kell, mikor kell abbahagyni a flörtölést. Ha helyesen alkalmazod, könnyedén elérheted, hogy a másik majd még többet akarjon belőled.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.