A Springfield új kollekcióval készül az ünnepekre
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az év végi időszak különösen kedvez azoknak, akik szeretnek csinosan, kifinomultan, vagy épp elegáns lazasággal megjelenni. Az ünnepekkor számos módon üdvözölhetjük a karácsonyi hangulatot, nem beszélve az év legnagyobb bulijáról, a szilveszterről. Ezeknek a heteknek az ezerarcúságát figyelembe véve alakította ki a Springfield az idei ünnepi kollekcióját. Ha pedig ajándékok híján vagy, arra is van tippük!

Neked

A karácsonyi férfikollekció könnyed és vidám a Springfieldben. Tökéletesen illik az ünnep hangulatához, a vörös, kék, palackzöld és aranysárga színek pedig a hagyományokat idézik. A kollekcióban a kötelező ingek, kötött kardigánok és gyapjúpulóverek mellett kulcsfontosságúak a kiegészítők is. A sálak, kalapok és sapkák, zoknik és kesztyűk, táskák és övek nem csak az ünnepléshez, hanem ajándéknak is tökéletesek.

Neki

A Springfield a női ünnepi kollekcióban a fekete színű, fényes és matt anyagokat kombinálta. A szemet gyönyörködtető darabokat csillogó elemekkel és rockos kiegészítőkkel bolondította meg, így amennyiben bajban vagy ajándék terén, ezeket keresd!

Még néhány tipp

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
A szerző e heti kedvencéhez: Ilyen a tökéletes forralt bor - Gordon Ramsay megmutatja

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.