Ez a 27 éves lány lesz az első nő, aki a világ összes országában járt

Igen, mind a 196-ban.

Plusz még valszeg’ Guinness-rekordot is dönt azzal, hogy a leggyorsabban utazza körbe a világ összes szuverén államát (plusz még 11 országot). Cassandra De Pecol egy connecticuti 27 éves lány, aki 2015-ben kezdett világkörüli útba.

Tavaly július óta mint Békenagykövet utazik az IIPT zászlaja alatt (International Institute for Peace Through Tourism – A turizmus általi nemzetközi békehirdetés intézménye), valamint keményen Instázik is – ebből a két tevékenységéből sikerült megfinanszíroznia ezt az eddig 200 ezer dollárra rúgó, expedition_196 projektet.

A fiatal lánynak még 15 országot kell negyven nap alatt zsebre tennie és kész a többszörös világrekord! Külön értékelendő, hogy mindezt nem csöcskidobós képekkel, hanem békehirdető eszmékkel és utazós fotókkal sikerült elérnie.

Ami nálunk apró feketepont, hogy ilyen brutális gyorsasággal darálja be az országokat és talán nem is látja igazán, hol is jár… de sebaj, a projekt magáért beszél, eddig 181 országot bejárt és nyomja tovább, amit a legtöbb ember egy élet alatt sem mondhat el magáról, nemhogy egy év alatt...

Itt tudod követni a nagyon hamarosan Guinness-rekorder lányt! Hajrá Cassie, jól tolod!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon