Annyira felkapott lett az avokádó, hogy már külön művészeti ágat is kapott.

Azt tudjuk, hogy mennyire szuperegészséges gyümölcs az avokádó, és most már azt is, hogy rugalmas, mégis szilárd belső húsa optimális vásznat biztosít a kulináris művészeknek, hogy miniatűr méretű mesterműveket készítsenek belőle.

És ha a farigcsálást pazarlásnak gondolnád, jusson eszedbe, hogy attól, hogy az étellel játszanak, még ehető.

(Forrás: Vice)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hajítsd messzire a sablonokat, rendezd be úgy a lakásod, amire mindenki emlékezni fog!

Helly Hansen ismét a legjobbakkal állt össze a maximális teljesítményért

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

További cikkeink a témában
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Hirdetés