Az ősz egyre jobban ránk veri az ajtót – sűrűsödnek a csapadékos napok, imádott csillagunk egyre ritkábban bújik elő a felhők mögül, hajnalban pedig már dacolnunk kell a fagypont körüli hőmérsékletekkel is.

De az ősz nem csak úgy itt van: modern világunk tragédiája, hogy az anyatermészet egyre kiszámíthatatlanabbá válik. Szeptemberi fagyok, decemberi kistavaszok – a rapszodikus időjárás gyakran tartogat váratlant nekünk. Egyik napról a másikra bármikor bekövetkezhet egy tíz Celsius-fokos lehűlés vagy melegedés, emiatt pedig tervezni is nehéz egy-két héttel előre. Így legyen szó távfűtéses lakásokról, egy erdei kirándulásról vagy egy kihűlt vendégszobáról, egy hordozható vagy falra akasztható fűtőtest remekül jön akkor, amikor rugalmasan és hatékonyan kell reagálnunk a hőmérsékletingadozásokra. Hát még, ha műszerünk az okosabbik fajtából való, és a háttérben csendesen teszi a dolgát: melegen tartja a helyiséget pont annyira, hogy jól érezzük magunkat benne.

Thermor Evidence 3

A Thermor Evidence 3 elektromos konvektor a nagyméretű előlapi levegőrácsnak köszönhetően rövid idő alatt, tartósan és egyenletesen fűti be a helyiséget. Az elektromos konvektor fali konzollal, dugvillával, beépített, nagy pontosságú, elektronikus termosztáttal és egyszerűen kezelhető digitális kijelzővel érkezik.

Az elektromos konvektorok nagy előnye, hogy a készülék hőleadása rendkívül homogén.

A Thermor Evidence 3

Továbbá érdemes még megemlítenünk a heti programozhatóságot, a napi több, beállítható intervallumot, és a két üzemmódot. Keskeny kialakításának köszönhetően helytakarékosan elhelyezhető, a tartozékként vásárolható tartólábak révén hordozható fűtőkészülékké alakítható át. Az elektromos konvektor 500, 1500 és 2000 wattos változatban is kapható.

Soprano Sense 2

Ha egy magasabb polcon keresnénk elektromos konvektorokat, érdemes a Soprano Sense 2 elektronikus termosztátot szemügyre vennünk. A nagy pontosságú készüléket infravörös mozgásérzékelővel, digitális kijelzővel és Prémium HD-panellel látták el.

A Soprano Sense2

Egyik sajátossága az, hogy négyfajta üzemmóddal rendelkezik. A kézi és a program mellett ott van az auto üzemmód, amelyben a készülék a használó jelenlétének függvényében automatikusan szabályozza a fűtést. A wifi üzemmódban pedig a fűtőtest egyszerűen vezérelhető okoseszközökről.

Az applikáción keresztül bárhonnan folyamatosan figyelemmel követhető az adott helyiség hőmérséklete, a konvektor fogyasztása, illetve távolról is állítható valós időben a kívánt hőmérséklet,

továbbá a készülék üzemmódjain és annak programozásán is változtathatunk. 1000, 1500 és 2000 wattos változatban is kapható.

Voltomat Heating üvegkonvektor

Akik egy elegánsabb, futurisztikusabb köntösbe bújt fűtőszerkezetben gondolkodnak, azoknak vessenek a Voltomat Heating üvegkonvektorra néhány pillantást.

A Voltomat állítható üvegkonvektora

Az állítható konvektor két teljesítményfokozattal és fokozatmentesen állítható termosztáttal rendelkezik. Túlmelegedés és billenés elleni védelemmel van ellátva, így a készülék baj esetén automatikusan kikapcsol. Emellett időzítővel, gyerekzárral és távirányítóval rendelkezik. Fekete és fehér, 1000 és 2000 wattos változatban is kapható.

Voltomat Heating hősugárzó

Ha a kis méret és a könnyed hordozhatóság az elsődleges, akkor a Voltomat Heating család két terméke a tökéletes választás. A Voltomat Heating 2000 wattos hősugárzóját termosztáttal szerelték fel, két fűtési és egy hűtési fokozattal rendelkezik, emellett akár falra is szerelhető. A modellnek van fürdőszobai változata is: az időzítővel ellátott, 2000 wattos gyorsfűtő két fűtési fokozattal, termosztáttal, ventillátorfunkcióval érkezik.

A Voltomat gyorssugárzója, illetve fürdőszobai gyorsfűtője

A gyorsfűtőt ellátták emellett túlmelegedés elleni védelemmel, IPX-es védettséggel, és ha úgy tartja kedvünk, akár ezt is falra is szerelhetjük.

Climaster hőtárolós fűtőtest

Érdemes még megemlítenünk egy fűtőtesttípust, a Climastar hőtárolós fűtőtestjét, a Comfort Line 3in1-et, amely egy modern lakás tökéletes kelléke lehet. Energiatakarékos és csendes működésű, hordozható és akár a falra is szerelhető,

a dekoratív megjelenésű, palafelületű készülék pedig törülközőtartozékként is funkcionálhat.

A Climaster hőtárolós fűtőtestei remekül mutatnak az otthonunkban

Fokozatmentesen állítható termosztáttal látták el, kényelmesen programozható, és természetesen ez is rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, emellett falra szerelve törölközőszárítóként is használható. Palafehér, palafekete, kasmírfehér, és fehér színben is elérhető, ha belsőépítészek lennénk, szinte követelnénk ezt a fűtőtestet egy-egy fürdőszobába vagy nappaliba.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BAUHAUS.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ha egy szép francia teniszezőnőről néznél képeket…