Nem is annyira nehézkes és bonyolult a gránátalma-poucolás, ha tudod, hogy kell csinálni.

A gránátalma nemcsak finom, de egészséges gyümölcs is, ugyanakkor idegesítően nehéz megpucolni (anélkül, hogy ne terítsük be a bíborvörös levével az egész konyhát). Utóbbi persze csak akkor igaz, ha nem ismered a megfelelő technikát. Persze többféle módon is neki lehet esni, de talán a következő videóban látható az, amivel a legkönnyebben juthatsz hozzá az ízletes vörös magokhoz:

Így már nem is tűnik annyira nehézkesnek és bonyolultnak ez az egész.

(Fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Tudtad, hogy a ketchupnak eredetileg semmi köze nem volt a paradicsomhoz?

Paradicsom nélkül teljesen elképzelhetetlen a ketchup. Valamikor nem volt az.

A csillagok után kulcsokat kezd osztogatni a Michelin

Hamarosan nemcsak a legmenőbb éttermeket díjazza majd a francia világcég.

Jönnek Gordon Ramsay mirelit fogásai

A sztárséf belépett az előrecsomagolt élelmiszerek világába, a saját kedvencei közül készített el nyolcat, és tökéletesítette is azokat.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés