Nem is annyira nehézkes és bonyolult a gránátalma-poucolás, ha tudod, hogy kell csinálni.

A gránátalma nemcsak finom, de egészséges gyümölcs is, ugyanakkor idegesítően nehéz megpucolni (anélkül, hogy ne terítsük be a bíborvörös levével az egész konyhát). Utóbbi persze csak akkor igaz, ha nem ismered a megfelelő technikát. Persze többféle módon is neki lehet esni, de talán a következő videóban látható az, amivel a legkönnyebben juthatsz hozzá az ízletes vörös magokhoz:

Így már nem is tűnik annyira nehézkesnek és bonyolultnak ez az egész.

(Fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Tudtad, hogy a ketchupnak eredetileg semmi köze nem volt a paradicsomhoz?

Paradicsom nélkül teljesen elképzelhetetlen a ketchup. Valamikor nem volt az.

A csillagok után kulcsokat kezd osztogatni a Michelin

Hamarosan nemcsak a legmenőbb éttermeket díjazza majd a francia világcég.

Jönnek Gordon Ramsay mirelit fogásai

A sztárséf belépett az előrecsomagolt élelmiszerek világába, a saját kedvencei közül készített el nyolcat, és tökéletesítette is azokat.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában