Futva mennénk Mianmarig, annyira izgalmas helynek tűnik

Pedig jó messze van.

Az egykori Burma ebben a mesés kisfilmben egy ismeretlen, egykor hatalmas királyság romjainak tűnik, olyan helynek, ahol a csodálatos természeti környezet találkozik a gazdag történelmi hagyományokkal.

Olivier Astrologo képsorait nézve az ember hajlamos elfeledkezni, mennyire durván is sikerült az elmúlt pár évtized ebban a dél-kelet ázsiai országban, és elfelejti azt is, mivel is kerül be a hírekbe a Nobel-békedíjas vezetőjük, az egykoron az emberi jogok melletti kiállás bajnokaként ünnepelt Aun Szan Szuu Kji. Ennyire látványos ez a film!

Ez is érdekelhet:

Szédítő és félelmetes Kína rekorder üvegpadlós hídja - Roadster

Kínában imádnak paráztató hidakat felhúzni, ezért aligha véletlen, hogy a világ leghosszabb üvegpadlójú átkelőjét is arrafelé találjuk. És a Föld legmagasabb kötélugróhelyét. Előre leszögezzük, hogy tériszonyosoknak és pánikrohamtól szenvedőknek semmiképp sem ajánlott megközelíteni az egyik leghíresebb hidat a Csangcsiacsie Nemzeti Parkban, ahol az átkelő négyszázharminc méter hosszan, közel háromszáz méteres magasságban köt össze két meredek sziklát - ez úgy hatvanhat emeletnyit jelent.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon