Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Boldog pénisztulajként bizonyára egyetértesz azzal, hogy kevés jobb dolog létezhet a világon annál, mint amikor a csajod orálisan elégít ki. Szerencsére akadnak olyan nők is, akik mindezt örömmel teszik.

Persze a gyengébbik nem képviselőinek többsége is azt élvezi csak igazán, amikor ők részesülnek a jóban, ám egy komoly hányaduk előszeretettel teszi meg mindezt a párja legnagyobb örömére.

És ha esetleg érdekelne az is, hogy mit szeretnek benne a nők, akkor most szerencséd van, mert a Reddit közönségének hála szemezgethetünk a válaszaikból.

"Néhányan nem szeretik orálisan kielégíteni a másikat, pedig tulajdonképpen csak állatok vagyunk egy űrben forgó kődarabon és végül mind meghalunk. Miért ne szopnánk néhány péniszt, hogy ezzel boldoggá tegyük a másikat?"

"Beindít, szexinek érzem magam tőle. Imádom azt érezni, hogy egy srác kemény lesz tőlem. Valószínűleg ennek van valami köze az irányításhoz is."

"Szeretem az érzést, amikor uralhatom a másik szexuális élményét, ha csak rövid ideig is. Mert ezen kívül egyébként pedig baromira alázatos vagyok."

"A legszexibb dolog a világon, amikor egy férfi nyögdécsel a gyönyörtől és közben lüktet a szádban. Nincs semmi ehhez fogható."

"A nyögések. Nincs semmi, mondom semmi ahhoz fogható, mint amikor hallod, ahogy egy férfi őszintén felnyög. Nem úgy, mint a kamu pornófilmekben. A szopás amúgy függővé tesz, mert egy csomó hatalommal ruház fel. Azt is szeretem, amikor egy férfi a számba robban, érzem közben ahogy lüktet, és ez annyira jó!"

"Mert ez abszolút csodálatos dolog. Szeretek örömöt okozni a kedvesemnek és élvezni az ő boldogságát. Csodálatos azt érezni, hogy miattam növekszik a párom pénisze egyre nagyobbra a számban. És még finom is."

Ha tehát össze akarnánk foglalni a legfontosabbak érveket, akkor a következőket említenénk meg:

1. Élvezik, hogy irányíthatják a szexualitásod, akár egy igazi dicktator.

2. Remélik, hogy viszonozni fogod a szívességet.

3. Egyszerűen csak imádják.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.