Három tipp és szex-segédeszköz BDSM-kezdőknek

A Szürke ötven árnyalata könyvről minden egészséges férfi annyit tud, hogy verős szex van benne és a nők egy kígyóuborka kíséretében olvassák. De viccet félretéve érdemes figyelni a szado-mazo szex eme 21. századi reinkarnációjára: a könyv nem véletlenül lett nők tömegeinek a kedvence. Eláruljuk, hogy miért – és három tippet is, hogyan alkalmazhatóak ezek a gyakorlatban.

Ha még annyit sem tudsz a Szürke ötven árnyalatáról, amit a fenti sorokban írtunk, akkor röviden összefoglalnánk. Egy fiatal lány történetéről van szó, aki megismerkedik a szexi, kőgazdag, nyolckockás iparmágnás Mr. Grey-jel és szado-mazo kapcsolatba kezdenek. Mindezt három könyvön keresztül művelik és jövőre Valentin napkor jön ki a könyvből készült film - az előzetest viszont már megnézhetted nálunk. Habár irodalmilag még a legnagyobb jóindulattal sem adnánk neki elégséges osztályzatot, a történetben szaftos részletességgel leírt BDSM jelenetek olyannyira beindították a női olvasók fantáziáját, hogy a könyv már ezért a tanulságért megérte: a nők szeretnének ilyen fajta szexet.

De mi is az a BDSM?

A BDSM akronímának többféle dekódolása van: egyrészt jelentheti a bondage-dominance-sadism-masochism szavakat (azaz kötözés-dominancia-szadizmus-mazochizmus) vagy állhat a bondage-discipline-sadism-masochism (kötözés-fegyelem-szadizmus-mazochizmus) helyett, valamint a D&S-t külön is emlegetik (ami a dominance&submission, azaz leuralás-behódolás rövidítése). A dolog lényege, hogy a két- vagy többszereplős szexuális aktusban nem egyenlőek a résztvevők: az egyik fél a domináns, a másik pedig behódol és engedelmeskedik. Ha most rákeresnél google-ben a BDSM-re, akkor lehet, hogy visszahőkölnél a latexruhás, pórázon sétáltatós vagy épp kalodába zárt férfiak és nők képeitől, pedig elmondjuk, hogy a BDSM nem csak póz vagy extrém szexuális szerepjáték. Most adunk néhány tippet, hogy a leuralós-engedelmeskedős szexből mi kellhet a nőknek és mi építhető be egy valódi kapcsolatba, ami nem csak egy olyan írónő fantáziájában létezik, aki jobb kezével gépel, ballal meg...

Utasítás

Nagyon sok nő imádja a hatalmát és a függetlenségét – a hálószobán kívül. A Szürke ötven árnyalatának páratlan sikere például ezt a tanulságot is elmondja a szebbik nemről: rengeteg nő vágyik arra, hogy élete férfija ne legyen kedves és gyengéd az aktus során, hanem igenis vegye át az irányítást a szexben. Ennek az egyik módja, ha a férfi utasításokat ad a nőnek. Az utasítást ne úgy fordítsuk, hogy Drágám menj le és vegyél egy kiló parizert, hanem mondjuk olyan szexuális töltetű mondatoknak mint a 'Vetkőzz le', 'Térdelj fel az ágyra' vagy 'Tedd hátra a kezed'. Ha mindkettőtöket beindít ez a fajta verbális játék, akkor nagy valószínűséggel más BDSM dolgok is tetszeni fognak.

Szemkendő

Kezdésnek nagyon jó és izgalmas ötlet lehet egy szemkendő beszerzése. A dolog elsőre nem tűnik igazán BDSM-nek, pedig már arrafele kacsintgat. Ha a partnerünk belemegy abba, hogy egy aktus erejéig megfosszák a látásától, az egyrészt a ráutaltság miatt már az engedelmesség jele, másrészt pedig nagyon erotikus, hogy a vizualitás helyett csakis az érzékeire hagyatkozik. Ezt megteheted egy sötét sállal is, de beszerezhetsz egy elegáns fekete szempárnát is

Bilincs, kötél és a többiek 

Végül ha az utasítás és a szemkendő működik, akkor lépjünk egyet tovább és szerezzünk be valamilyen lekötözésre alkalmas eszközt. Először egy sál vagy kósza ruhadarab is megteszi: ha mindkettőtöknek tetszik az érzés és a látvány, akkor a lehetőségek tárháza mondhatni végtelen. Például az Erotikashow.hu egy teljes kategóriát szentel a Bilincsek, kötözés szekciónak, ahol a mezeibb és teátrális, szőrös bilincsek mellett valódi karpereceket is találhatsz, különböző színű, szélességű és hosszúságú köteleket, na meg csukló- és bokapántokat – de ezzel már előrehaladtunk kissé. Ha csak most kezditek el a BDSM-játszadozást, akkor a kezek egyszerű kikötözése elég lehet, a többit pedig fokozatosan építsétek be az aktusba.

Tetszik a dolog? Akkor kövesd az XXX Playert, mert legközelebb már haladóbb BDSM tanácsokkal és még több szex-segédeszközzel merülünk mélyebbre a témában.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon