Tom Ford épp nemrég adta el a saját nevét viselő márkát az Estée Laudernek, a 2,8 milliárd dolláros bevételből pedig bőven jutott erre a pompás Palm Beach-i villára.

A Palm Beach-i Jungle Roadon található ingatlan ugyan 52 millió dollárba került, ami több mint 18,5 milliárd forintnak felel meg, aprópénznek számít ahhoz képest, amit Tom Ford a saját márkája eladásán keresett. Nem egy kis nyaralóról van szó, az egyszintes főépület és a vendégháznak használható melléképület alapterülete ugyanis összesen 945 négyzetmétert tesz ki.

A modern stílusú villában öt hálószoba és hét fürdőszoba található,

a helyiségeket acélkeretes üvegajtók és hatalmas ablakok világítják be, ezzel a tágas nappali szinte egybeolvad a medencés udvarral.

A víztől szándékosan nincs messze az étkező és a konyha, míg az épületben ezen kívül könyvtárszoba, zeneszoba és dolgozószoba is helyet kapott.

A ház érdekessége, hogy a tetejére összesen 230 panel napelemet rejtettek el úgy, hogy legfeljebb csak fentről legyen látható,

ezen kívül füvesítették is a tetőt a hő elnyelésére. Tom Ford új villáját légtisztító berendezéssel, esővízgyűjtővel és víztisztító rendszerrel is felszerelték – mert egy ilyen óriáspalota is lehet fenntarthatóan üzemeltethető.

Ez is érdekelhet:

Sylvester Stallone villájában minden Rockyról és Rambóról szól

Sly nemrég adta el a villát, de vajon mi lesz a relikviák sorsa?

A tengeren úszó szaunánál menőbbet nehéz lesz idénre kitalálni

Csillagokat nézni, tüzet körülülni is lehet a tengeren úszó szaunában, ami máris elég magasra tette a menőséglécet.

Mesés ez a kolostorból épült villa a Comói-tó partján

James Bond- és Star Wars-film forgatásának helyszíne is volt.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában