Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt egyébként már egy ideje lehet tudni, hogy az oszakai Universal Studios Japan egy Super Nintendo tematikájú kerülettel akarja bővíteni a park területét, de most végre képek, és egy kedvcsináló videó is érkezett.

Egy japán Instagram-felhasználó posztolta a következő képeket, melyeken jól látszik, hogy a park vezetősége tényleg a lehető legautentikusabb élményt akarja nyújtani a látogatóknak. A felhasznált formák, elemek és színek mind-mind a leghíresebb Nintendo-játék, a Super Mario világából érkeztek.

Hogy ne csak ilyen gerilla-módszerekkel hallassanak magukról, a Universal Studios Japan közzé tett egy kis kedvcsinálót is. Igaz, ez szinte teljes egészében CGI, de azért arra jó, hogy az emberek fejében megragadjon az épülő Super Nintendo World híre.

Hogy pontosan mi várja majd a park ezen részében a látogatókat, azt jelenleg még nem lehet tudni, de a madarak arról csiripelnek, hogy a Mario Kartból is készül egy szédítő ride.

Arra azért még nem buzdítanánk, hogy készítsd az útleveled, mert három év azért hosszú idő, de jó lesz, ha minél hamarabb elkezdesz erre spórolni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.