Izomkolosszusok, szuperhősök, törpék, Woody Allen – Augusztus legjobban várt filmjei

Nyár végén jön a nagy filmdömping: végre láthatjuk az Elysiumot, folytatódik a Red, a Kick-Ass, Woody Allen pedig visszaköltözik Amerikába. Gyerünk a moziba be!

Byzantium
Bemutató: augusztus 1.

Egy kissé megkésett vámpírfilm, amely többnyire nem igyekszik megfelelni a már hanyatló tinivámpír-mizériának. Gemma Artenton szexi, Saoirse Ronan a legjobb fiatal színésznő, a sztori kellően érdekfeszítő, így azoknak mindenképpen kötelező lesz, akik szeretnének egy Interjú a vámpírral és egy Engedj be-kereszteződést látni, vagy csak bírják a vámpírokat.

Hupikék törpikék 2.
Bemutató: augusztus 1.

Ha van gyereked, akkor biztosan elmész vele megnézni a filmet. Ha az első színvonalát hozza, akkor lehet, hogy szenvedni fogsz, hiszen nem túl valószínű, hogy a film megcsillant bármit is a régi rajzfilmsorozat színvonalából. Felnőtteknek csak saját felelősségre ajánlható!

Pain & Gain
Bemutató: augusztus 1.

Michael Bay filmje kellemes csalódás lesz mindazoknak, akik egy újabb teljesen agyatlan akciófilmet várnak. A Pain & Gain megtörtént eseményt dolgoz fel teljesen ízléstelen módon, ami ezúttal nem baj, hiszen a gyúrós bűnözők világa is tökéletesen romlott és ízléstelen. Hogy vannak-e lassítások, és robbanás elől lazán elgyaloglás? Mégiscsak egy Michael Bay-filmről beszélünk, vagy nem?

Csak Isten bocsáthat meg
Bemutató: augusztus 8.

Ugyan nagyon megosztotta a külföldi kritikusokat Ryan Gosling és a Drive – Gázt! rendezőjének újabb közös munkája, azért csak megnézzük, mi adott okot a fanyalgásra. Szép képek biztosan lesznek, bár állítólag a film mondanivalóját nem igazán lehet kibogozni. Bangkok és Gosling találkozását mindenképpen látni kell.

Bennfentes játék
Bemutató: augusztus 8.

Marc Tourneuil megállíthatatlan karrierjének történetét meséli el a film, melyben a férfi a tőke egyszerű szolgájából lesz annak megkérdőjelezhetetlen ura. Marc a legnagyobb európai bank, a Phenix új vezérigazgatója. Kétségbeesetten kapaszkodik hatalmába, amikor egy amerikai fedezeti alapokat kezelő cég megpróbálja felvásárolni őket. A korrupt igazgatótanács azt reméli, a férfi az ő bennfentes játékuk bábja lesz. Ám Marcnak más tervei vannak…

Red 2.
Bemutató: augusztus 8.

Bruce Willis és megvénült barátai mind visszatérnek egy újabb akció kedvéért, és magukkal hozzák Anthony Hopkinst és Catherine-Zeta Jonest is, hogy együtt bulizzanak. Fegyverek, robbanások és jó beszólások biztosan lesznek a Red folytatásában.

Elysium – Zárt világ
Bemutató: augusztus 15.

Az év egyik legjobban várt sci-fije a District 9 rendezőjétől, aki ezúttal Matt Damont küldi a jövőbe. A főhős a két részre szakadt világban próbál meg úgy életben maradni, hogy igyekszik mindenáron eljutni a kiváltságosoknak fenntartott zárt világba, egy mesterséges Holdra, ahová a belépés számára erősen tiltott. Ez a film egyszerűen nem lehet rossz.

Mielőtt éjfélt üt az óra
Bemutató: augusztus 15.

A Mielőtt felkel a Nap és a Mielőtt lemegy a Nap trilógiává bővül egy a hírek szerint a régiekhez teljesen méltó résszel, így Richard Linklater joggal kerülhet be a minden idők egyik legjobb filmes hármasát birtokoló rendezőinek klubjába. Ethan Hawke és Julie Delpy párosa ezúttal inkább a drámát hozzák, és ha lehet hinni a pletykáknak, tökéletesen lezárják a történetet. Várjuk.

Percy Jackson – Szörnyek tengere
Bemutató: augusztus 15.

Sokan nem hitték volna, hogy folytatódik Percy Jackson története, de még jó, hogy nem fogadtunk senkivel, mivel Poszeidón fia már megint eljön közénk, hogy újabb kalandokban vegyen részt. Hermész fia mint főellenség kerül elő. Meglátjuk.

Repcsik
Bemutató: augusztus 15.

Ennek a filmnek bizony semmi köze sincs a Pixarhoz, de a Verdák-hoz annál inkább, hiszen ez a két autós mozi egyfajta spinoffja, csak ezúttal repülők beszélgetnek egymással és készülnek a nagy versenyre. Rossz megérzésünk van a Disney művével kapcsolatban, de ettől még megnézzük, mert szerettük az első Verdák-at. Az elsőt. Szigorúan.

Családi üzelmek
Bemutató: augusztus 22.

Bármennyire is hangzik rosszul ez a film, valamiért mégis minden arra mutat, hogy sírva röhögős vígjáték készült Jennifer Aniston és Jason Sudeikis főszereplésével, ahol egy kamucsalád készül nagyobb mennyiségű drogot átcsempészni Mexikóból. Persze hogy semmi sem majd úgy, ahogyan azt előre eltervezték.

Kick-Ass 2
Bemutató: augusztus 22.

Vártuk már ezt a pillanatot. Minden idők egyik legkellemesebb szuperhősfilm-meglepetése folytatódik, még brutálisabb jelenetekkel és Jim Carreyvel. Az önjelölt hős, valamint barátai és ellenségei is jelen lesznek. És végre a szörnyű magyar címfordítástól is sikerült megszabadulni. Ez egyszerűen nem sülhet el rosszul.

Túl a csillogáson
Bemutató: augusztus 22.

Michael Douglas és Matt Damon szeretőket alakítanak ebben az önéletrajzi filmben, ami a legendás zongoravirtuóz, Liberace és egy kisvárosi sofőr szerelmi viszonyának éveit meséli el. Steven Soderbergh alkotása első hallásra elég meredek, már csak ezért is lesz a hónap egyik kötelezően nézős darabja.

A Végzet Ereklyéi – Csontváros
Bemutató: augusztus 22.

Lily Collins rájön, a mi világunk mögött bizony egy másik világ rejlik, amely furcsa lényekkel van tele, ráadásul még arra is ráébred, hogy különleges képességekkel rendelkezik. Be is épül egy társaságba, akik Árnyvadászokként mutatkoznak be. Mi baj történhet?

Blue Jasmine
Bemutató: augusztus 29.

Woody Allen visszatért Amerikába, de egyáltalán nincs vicces hangulatban, és mivel ez általában jól szokott állni filmjeinek, nem lehet nagyot csalódni majd a Cate Blanchett főszereplésével készült Blue Jasmine-ben sem. A széthullott életű háziasszony életét bemutató film a külföldi kritikusok kedvence, reméljük, mi is szeretni fogjuk.

Az elnök végveszélyben
Bemutató: augusztus 29.

Nem lehet jó mostanában filmes amerikai elnöknek lenni. Folyamatosan végveszélyben élni fárasztó meló. Ezúttal Roland Emmerich veszi kezelésbe Jamie Foxxot, azaz az elnököt, aki Channing Tatum készül megmenteni a veszedelemtől. Buta akció lesz, de ettől még lehet kellemes darab.

Kamatylista

Bemutató: augusztus 29.

Egy lány (Aubrey Plaza) egyetemre készül, de rájön, hogy túlságosan sok időt pazarolt a tanulásra, ezzel pedig egy rakás lehetőséget kihagyott az évek alatt. Na de majd az egyetem előtt bepótol mindent. Persze semmi sem halad úgy, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon