Júliusban még nagyítóval böngésztük a felhozatalt, az augusztusi indulókat látva viszont az okozott fejtörést, hogyan gyömöszöljünk ennyi remek címet egy összeállításba.

The Bureau: XCOM Declassified

Megjelenés: 2013. augusztus 23. – Platform: PS3/X360/PC

Mivel a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése az XCOM: Enemy Unknown című ufós stratégia volt – amit egyenesen imádtunk –, ezért az XCOM felirat felbukkanására hajlamosak vagyunk azonnali fokozott nyálelválasztással reagálni. A The Bureau nagyon hosszú utat járt be. Még ez év elején is úgy tudtuk, hogy egy fps készül a 2K Games szárnyai alatt, aztán áprilisban ezt a tervet kivágták az ablakon, majd bedobtak a köztudatba egy olyan trailert, mely alapján egy alternatív múltban játszódó felturbózott Enemy Unknown sejlett fel szemeink előtt.

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist

Megjelenés: 2013. augusztus 23. – PS3/X360/PC/WiiU

A Splinter Cell-sorozatot nem kell különösebben ajánlgatni a taktikai tps-ek szerelmeseinek, a Blacklist-nek pedig még annyira sincs szüksége reklámra. Sam Fischer a meglehetősen formabontó 2010-es Conviction után végre úgy tér vissza, ahogy az első három részben megismerhettük. Az év egyik legjobban várt játéka a szezon első nagy durranása.

Saints Row IV

Megjelenés: 2013. augusztus 23. – Platform: PS3/X360/PC

A Saints Row első része még fél lábbal a földön állt, a második rész már inkább egy sandbox-paródia volt, a harmadik epizód pedig végleg kilőtte a sorozatot a hasfalszaggató – és nem ritkán meglehetősen ízléstelen – poénokkal a gémer arcába mászó agymenések közé. A Saints Row IV idegeninvázióval durvítja a Szentek nevű banda egyébként sem unalmas hétköznapjait. Ha szereted a disznó vicceket, ezt a menetet ne hagyd ki!

Madden NFL 25

Megjelenés: 2013. augusztus 27. – PS3/X360/PS4/XBone

Az amerikai futball rajongói a legmagasabb színvonalon az évente frissített Madden-sorozattal nevezhetnek be a sportág virtuális arénáiba. Az idei rész a szokásos szalagcímekkel – minden szebb és jobb – érkezik. Ami miatt ezúttal valóban várható egy izmos előrelépés az az, hogy a 25-ös számú versenyző a téli hónapokban PS4-re és Xbox One-ra is befut.

Lost Planet 3

Megjelenés: 2013. augusztus 30. – PS3/X360/PC

A Lost Planet második része akkora bukás volt, hogy könnyedén megtalálta a helyét a játékvilág legnagyobb blamáiról szóló cikkünkben. A harmadik epizódnak azért szavazzuk meg a bizalmat, mert egyrészt visszatér a nagy előd fagyos-havas lokációja, másrészt a játékos ezúttal hatalmas szabadságot kap a terület és a szörnyek felfedezéséhez. Érdemes lesz vetni rá egy pillantást.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés