A nyári uborkaszezon előtt kapunk egy olyan júniust, amire a jelek szerint örökre emlékezni fogunk. A generáció legjobb thrillere érkezik?

Remember Me

Megjelenés: 2013. június 7. – Platform: PS3/X360/PC

A Capcom játéka 2084-ben egy olyan Párizsban játszódik, ahol egy Memorize nevű cég az emberek emlékeit buherálva tartja pórázon a szegénységben vergődő pórnépet. A főhősnőnek, az igencsak csinosra programozott Nilin nevű memóriavadásznak a játék elején megbízói valamiért törlik az emlékeit, majd – hogy teljes legyen a zavar – üldözőbe is veszik. A miértekre és a hogyanokra már a játékosnak kell rájönnie. Ha a programozók képesek voltak kódsorba önteni a hangzatos reklámszlogent, akkor egy meglehetősen egyedi harcrendszerrel izgalmassá tett akciójátékra fizethetünk be.

The Last of Us

Megjelenés: 2013. június 14. – Platform: PS3

Már januárban tudtuk, hogy a The Last of Us az év egyik legnagyobb durranása lesz. Amikor a közelmúltban kaptunk belőle egy falatnyi kóstolót, akkor azt is megtudtuk, hogy az Uncharted-trilógiával brillírozó Naughty Dog egy különleges, borzalmas és gyönyörű alkotással fogja bearanyozni a Playstation 4 megjelenéséig hátralévő időt. A jelek szerint az utolsókat rúgó emberi civilizáció romjain utazó furcsa páros sztoriját remegő kezekkel, a szemünk sarkában egyensúlyozó könnycseppel fogjuk végigjátszani. Június közepe ünnepnap lesz minden gémernek. Bekarikázni!

Deadpool

Megjelenés: 2013. június 25. – Platform: PS3/X360/PC

A Marvel egyik méltatlanul mellőzött szuperembere, Deadpool végre saját játékot kap. Az eddig hozzáférhető infók alapján a címszereplő videojátékos ámokfutása nem fogja megreformálni a lövöldözős-verekedős akciójátékok műfaját. Úgy tűnik, hogy a készítők magasról tojnak az elvárásokra, és az előremutató játékmenet helyett inkább a poénfaktorra gyúrtak rá. Az Activision alkotása az alant csekkolható videó tanúsága szerint sem a játékost, sem önmagát nem veszi túl komolyan, ami akár még jól is elsülhet. Reméljük, a humorbombák kitartanak a játék végéig.

Company of Heroes 2

Megjelenés: 2013. június 25. – Platform: PC

A 2006-os Company of Heroes az év legjobb stratégiai játéka volt. Nem számítva a hiperrealizmusra törekvő keményvonalas szimulációkat (pl. Hearts of Iron), világháborús témában tulajdonképpen a mai napig nehéz nála jobbat találni. A trónfosztásra most ugyanaz a csapat tesz kísérletet, mely az első részt is szállította, és a hírek szerint minden esélyük megvan arra, hogy átugorják az igencsak magasra rakott lécet. Pedig a fejlesztés nem volt éppen zavartalan, hiszen ennek a játéknak a jogai a THQ zsebeiben pihentek a kiadó januári csődjéig. Az új tulajdonos (Sega) szerencsére nem akart belenyúlni a jól működő csapat munkájába, így a foteltábornokok június végén végre elmerülhetnek a keleti front borzalmaiban.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Russell Crowe megint az ördöggel harcol új filmje első előzetesében

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés