Tavaly is előfordult, hogy néhányszor félrenyeltük a popcornt néhány olyan képkocka miatt, amire nem feltétlenül voltunk felkészülve. Megmutatjuk a legjobbakat.

 1. 10 / 10

  Adéle élete

  Kik? Léa Seydoux & Adèle Exarchopoulos
  Hol? Az ágyban
  Mi? Az évszázad legerősebb szexjelenete

  Léa, azaz Emma és Adéle, azaz Adéle végre egymáséi lesznek. Abdellatif Kechiche rendező nem is aprózza el a nagy egymásra találást, egy masszív, tízperces szexjelenettel mutatja be a pillanatot, meglepően explicit módon. A lányok műanyag nemi szerveket használtak, ami a látvány szempontjából a néző számára semmit sem jelent. Mintha minden az életben zajlana. Vagy inkább egy szotfpornóban. Ha még nem olvastad volna a filmről írt kritikánkat, akkor most pótold!

 2. 9 / 10

  Don Jon

  Kik? Joseph Gordon-Levitt & Scarlett Johansson
  Hol? Az ajtónál
  Mi? Tulajdonképpen semmi, de mégis valami

  A szótárban a szárazpetting címszó alatt érdemes keresni mindazt, amit Johansson kisasszony művel szíve választottjával a Don Jon (kritikánkat itt olvashatod) egyik jelenetében. Be ugyan nem engedi a lakásába, de kint sem hajlandó megszabadulni a ruháitól. Az eredmény: Jon nadrágja még így is mehet a mosásba. A nézőké is, ha mindez pár másodperccel tovább tart.

 3. 8 / 10

  Transz

  Ki? Rosario Dawson
  Hol? A lakásban
  Mi? Egy egyszerű séta

  De milyen séta? A színésznő olyat vállalt a Trance-ben (kritkánkat itt olvashatod), amire nem igazán számítottunk: megmutatta magát tetőtől talpig a maga borotvált valójában. És mint kiderült, a szőrtelenítésnek funkciója is volt a sztori szempontjából. Eléggé valószínűnek tartjuk, hogy sok férfi veszi meg csak ezért a jelenetért a Blu-ray verziót, mert ezt a sétát HD-ben is látni kell.

 4. 7 / 10

  Családi üzelmek

  Ki? Jennifer Aniston
  Hol? A műhelyben
  Mi? Anyu bemutatja a foglalkozását

  Jennifer Aniston nem tekinthető friss húsnak, de a Förtelmes főnökök óta tudjuk, hogy jobb formában van, mint fiatal korában. Hogy ne felejtsük el, mi is rejlik a ruhája alatt, Aniston egy akkorát vetkőzött kedves kamucsaládja és fogvatartóik előtt, hogy attól megfontoltuk a hölgy teljes filmográfiájának újranézését, mindezt pedig természetesen egy teljesen más szemszögből tettük volna. Színészi játék? Kit érdekel? A Családi üzelmek-ről írt kritikánkat olvasd el itt, ha még nem tetted volna meg!

 5. 6 / 10

  Spring Breakers – Csajok szabadon

  Kik? Vanessa Hudgens & Ashley Benson & James Franco
  Hol? A medencében
  Mi? Édeshármas

  Franco leszállította az év egyik legjobb és egyben legváratlanabb színészi alakítását. Vanessa Hudgensről mindez nem mondható el, az azonban igen, hogy a rosszkislányosodás útján már jó ideje gigantikus léptekkel haladó, egykori High School Musical-leányzó filmes barátnőjével, Ashley Bensonnal együtt hálálta meg a filmbéli rosszfiú alakításának minőségét. James Franco, köszönjük a remek pillanatokat, Harmony Korine-nak azonban már nem tudunk hálát rebegni a rendezésért. A filmről írt kritikánkat olvasd el itt!

 6. 5 / 10

  A jogász

  Kik? Cameron Diaz & az autó
  Hol? A motorháztetőn
  Mi? Szexjelenet egy nő és egy autó között

  Cameron megkérdezi a mit sem sejtő Javier Bardemet, ugyan, mit szólna, ha ő most szeretkezne az autójával. Jó, nem fogalmaz ennyire finoman. A férfi egy picit meglepődik, akkor pedig még jobban, amikor a nő valóban meg is teszi, amit bevállalt. Ahogy Bardem mondja: bizarr, de izgató. A film csak simán bizarr volt (kritikánkat itt olvashatod).

 7. 4 / 10

  Mellékhatások

  Kik? Rooney Mara & Channing Tatum
  Hol? Az ágyban
  Mi? Egy csavaros végkifejlet

  Emily bekap néhány szem Ablixát, és máris rendbe jön az élete, és a miénk is, amikor újra meztelenül láthatjuk Rooney Marát a magából szinte minden négyzetmillimétert megmutató A tetovált lány után. A férjét játszó Channing Tatum nem panaszkodik, inkább megjegyzi, hogy bárki is találta fel ezt a gyógyszert, az biztosan nagyon gazdag lesz. Vagy nem, de ebben nagy szerepet játszik egy konyhakés is. De mégsem feltétlenül ez a jelenet nyerte el a tetszésünket, hanem a (VIGYÁZAT, SPOILER!) Catherine Zeta-Jonesszal közös finoman erotikus végkifejlet, ami feltette a koronát az egyébként is remek film (kritikánkat itt olvashatod) képzeletbeli fejére.

 8. 3 / 10

  Úton

  Kik? Kristen Stewart & Sam Riley
  Hol? Az ágyban
  Mi? Bella mellet villant szexjelenet közben

  Bár finoman fogalmazva sem tartozik a kedvenceink közé Stewart kisasszony, ebben a filmben végre megmutatta, hogy bár Alkonyat-tölteléknek csapnivaló volt, máris megszűnik az arcára varázsolt zombi arckifejezés, amikor ágyjelenetet kell forgatnia. Azt nem mondanánk, hogy ezért a pár percért újranéznénk a Twilight-szagát (becsülettel megtettük, és egyszer bőven elég volt), de hajlandóak vagyunk más szemmel nézni a hölgyre, ha esetleg új filmben tűnne fel.

 9. 2 / 10

  Első éjszaka

  Kik? Catherine de Léan & Dimitri Storoge
  Hol? A bejárati ajtónál, a kanapén, a padlón, megint a kanapén, majd az ágyban
  Mi? A srác és a buliból hazahozott csaj egymásnak esnek

  Egy 2011-es, de nálunk csak tavaly bemutatott dráma, aminek kezdését sosem felejted el. Clara és Nikolai rövid partizás után a srác lakásán kötnek ki, aztán egy aprólékosan kidolgozott szexjelenet következik hosszú perceken keresztül, ami nem durva vagy explicit ugyan, de mégis elég erős ahhoz, hogy tátva maradjon az ember szája a moziban ülve.

 10. 1 / 10

  Kényszerleszállás

  Ki? Nadine Velazquez
  Hol? A szállodai szobában
  Mi? Reggeli készülődés meztelenül

  Már A nevem Earl óta imádjuk ezt a latin csodanőt, de hogy őszinték legyünk, nem igazán vártunk tőle vetkőzős jelenetet. Olyat pedig pláne nem, mint amilyet a Kényszerleszállás-ban láttunk, Nadine ugyanis ébredés után a maga teljes meztelen valójában járja be szobája minden zugát, mi pedig végre megnézhettük, hogyan is fest felesleges ruhadarabok nélkül. A látvány 10/10-es, a film is rendben volt (kritikánkat itt olvashatod), szóval nem nyúltunk a panaszkönyvért.

És ezt olvastad már?
Mennyire vagy metal arc? Most megtudhatod