Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Cardi B, a sztripperből lett rapper nem rég eldicsekedett azzal, hogy amikor még vetkőzésből élt, férfiakat csábított el, majd amikor elmentek szobára, bedrogozta őket, és elcsórta a pénzünket.

Mi fel is tettük a költői kérdést, hogy vajon a zeneipar, meg úgy kompletten a #metoo mozgalom rá fog-e koppintani a művésznő fejére.

Mert ugye ott van például Kevin Spacey, akiről kiderült, hogy seggeket fogdosott, meg a hatalmával visszaélve csajozott/pasizott bele a nagyvilágba, amire válaszul Hollywood kikiáltotta leprásnak, és nem csak hogy nem adtak neki többé munkát, de Ridley Scott például kivágta az összes jelenetét az A világ öszes pénze című filmből, és egy másik színésszel újraforgatta az egészet.

Nos, Spacey most megint pofán lett törölve, hiszen a fejlemények tükrében kijelenthetjük, hogy a nemek közötti egyenlőségért küzdő mozgalom csak akkor izzítja be a fogaskerekeket, ha az elkövető férfi. Ha tehát farkad van, nagyon szarul jártál, ha meggyanúsítottak bármivel, a szexuális ragadozóvá minősítés és a nyilvános megköpködés előtt ugyanis neked nem jár az ártatlanság vélelme.

Cardi B esetében még az sem volt elég a szakma és a közvélemény rosszallásához, hogy ő maga ismerte be (mit beismerte, eldicsekedett vele!), hogy magatehetetlenné tett férfiakat rabolt ki anno. A reppert ugyanis nem kevesebb, mint 21 díjra jelölték az idei Billboard Music Awardson, köztük a legfontosabb kategóriákban is, mint például a top előadó plusz a top női előadó, és még az aprólék.

Annyira nagyon top, hogy konkrétan az ő arcával van bereklámozva az egész heppening.

Szóval most egy kicsit vakarjuk a fejünket, a munkanélküli Spacey pedig valószínűleg nem lát az idegtől.

Ő mondjuk hemperegni akart, szóval fúj. Jobban járt volna, ha dugás helyett inkább kirabolja a filmes haknikra vágyó színész(nő)jelölteket, hiszen a jelek szerint az még egy ejnyebejnyét sem ér.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.