Az amerikai producerek céhe (Producers Guild of America, azaz PGA) végre kidolgozta zaklatásellenes irányelveit, melyet elsőként a Wonder Woman folytatásának forgatásán fognak bevetni.

A stáblistában is fel fogják hívni a nézők figyelmét arra, hogy a film a vonatkozó rendelkezések és óvintézkedések teljes körű betartása mellett jött létre, így bűntudat nélkül élvezheted majd a mozit, mely női rendezővel, női főszereplővel és egy nagyon erős női szuperhős karakterrel készül.

A film 2019-ben érkezik, és ha másban nem is, abban egészen biztosan úttörő lesz, hogy minden tekintetben meg fog felelni a PGA Anti-Sexual Harassment Guidelines, azaz Szexuális zaklatás ellenes irányelvek című szabályrendszerének.

Ez az irányelv előírja, hogy a stábtagoknak részt kell venniük egy szexuális zaklatásról szóló tréningen, illetve minden forgatáson ki lesz jelölve egy férfi és egy nő, akikhez az esetleges zaklatások sértettjei fordulhatnak segítségért. A PGA azt is előírja, hogy a producereknek oda kell figyelniük arra, nehogy egy zaklatással megvádolt vezető később bosszút állhasson az őt bemószeroló beosztottján.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon