A Wonder Woman 2 lesz a filmtörténelem első hivatalosan is zaklatásmentes mozija

Az amerikai producerek céhe (Producers Guild of America, azaz PGA) végre kidolgozta zaklatásellenes irányelveit, melyet elsőként a Wonder Woman folytatásának forgatásán fognak bevetni.

A stáblistában is fel fogják hívni a nézők figyelmét arra, hogy a film a vonatkozó rendelkezések és óvintézkedések teljes körű betartása mellett jött létre, így bűntudat nélkül élvezheted majd a mozit, mely női rendezővel, női főszereplővel és egy nagyon erős női szuperhős karakterrel készül.

A film 2019-ben érkezik, és ha másban nem is, abban egészen biztosan úttörő lesz, hogy minden tekintetben meg fog felelni a PGA Anti-Sexual Harassment Guidelines, azaz Szexuális zaklatás ellenes irányelvek című szabályrendszerének.

Ez az irányelv előírja, hogy a stábtagoknak részt kell venniük egy szexuális zaklatásról szóló tréningen, illetve minden forgatáson ki lesz jelölve egy férfi és egy nő, akikhez az esetleges zaklatások sértettjei fordulhatnak segítségért. A PGA azt is előírja, hogy a producereknek oda kell figyelniük arra, nehogy egy zaklatással megvádolt vezető később bosszút állhasson az őt bemószeroló beosztottján.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon